23 / 07 / 2024

Alaattin Maskan

Alaattin Maskan

Maskan İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Toplu Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Maskan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Eyüp, Alibeyköy Köyü'nde kuruldu.

'Beykoz’da yıllardır göç ettirme planı uygulanıyor' diyen Alaattin Köseler'den imar planı çağrısı!

Yaptığı açıklamada Beykozluların ilçede kalması için imar planlarının revize edilmesi gerektiğini dile getiren Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beykoz’da senelerdir göç ettirme planı uygulandığını söyledi. İşte Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in o açıklamaları...

Beykoz'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! Çubuklu ve Tokatköy’de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Başkan Alaattin Köseler’e depreme dayanıklı güvenli konutlar için kentsel dönüşüm çalışmalarının önünü açacak yetki verildi.

Ekonomist Alaattin Aktaş'tan dolar yatırımcısına kara haber! Sevinmeyin! Dolar 50 TL olmayacak!

Bugünlerde dolar kuru 33 liraya yükselirken, yatırımcıların merak ettiği 'dolar ne kadar olacak?'' sorusuna yanıt Ekonomist Alaattin Aktaş'tan geldi. Aktaş üstüne basa basa uyararak doların 50-51 lira seviyelerine gelmeyeceğini açıkladı. 

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş'tan konut satışları için çarpıcı değerlendirme!

Konut satışlarında yaşanan düşüş devam ederken, Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, düşen konut satışlarıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte Alaattin Aktaş'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Elinde dolar olanlar dikkat! Dolar yıl sonunda kaç TL olacak?

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş bugünkü yazısında dolar kurunu kaleme aldı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru yıl sonunda kaç TL olacak? 

Borsadaki düşüşün nedeni Varlık Fonu mu? 

Ekonomim Yazarı Alaattin Aktaş sosyal medya hesabı X'ten borsadaki düşüşün nedenlerini açıkladı. Kafalarda bir kuşku olduğunu söyleyen Aktaş, düşüşün nedeninin Varlık Fonu mu olup olmadığını takipçilere sordu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Keremoğlu, Ferhat Keremoğlu ve Serdar Keremoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

Dolar kurundaki artışın arkasındaki sır! Bu bir dolar tahmini değil diyen Ekonomist Alaattin Aktaş resmen açıkladı!

Merkez Bankası'nın döviz politikasıyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alan Ekonomist Alaattin Aktaş  dolardaki yükselişe neden izin verileceğini açıkladı. 

Dolarda depreme hazır olun! Uzman isimden korkutan tahmin

Ekonomist Alaattin Aktaş, bu tarih aralığına dikkat çekerek vatandaşları uyardı. 4 gün sonra dolarda depreme hazır olun! İşte dolar kahininin korkutan tahmini...

Ünlü ekonomistten enflasyon tahmini: TÜİK yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacak!

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş 5 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamı ile ilgili tahminde bulunarak TÜİK’in yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacağını belirtti.

Dolar hiçbir zaman sürekli artmaz diyen ünlü ekonomist Alaattin Aktaş'tan flaş tahmin! Dolarda büyük deprem olacak!

Ünlü ekonomist Alaattin Aktaş ''dolar hiçbir zaman sürekli artmaz'' diyerek dolar ile ilgili tahminlerini açıkladı. Dolarda büyük deprem olacak...

Konut fiyatlarında zirve görüldü mü? Ev alacaklar hemen bakın! Fiyatlar düşecek mi? 

Ekonomist Alaattin Aktaş, konut fiyatlarında zirvenin görülmüş olabileceğine dikkat çekerken, konut fiyatlarında düşüşün güçlü bir olasılık olmadığını dile getirdi. 

Alaattin Maskan Haberi

Alaattin Maskan

Maskan İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Toplu Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Maskan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Maskan İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Toplu Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Maskan İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Toplu Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Alibeyköy Köyü, Karadolap Mahallesi, Vardar Bulvarı,...