13 / 05 / 2024

Alaçam Belediyesi inşaat ihalesi

Alaçam Belediyesi inşaat ihalesi

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek...

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kamacı tarafından kuruldu.

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Nazıla Hemmatjou Kalıbar tarafından kuruldu.

Şam Plus İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şam Plus İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Mohammad tarafından kuruldu.

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Alaçam Belediyesi inşaat ihalesi Haberi

Alaçam Belediyesi inşaat ihalesi

Alaçam Belediye Başkanlığı tarafından, Yenicami Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediliyor. 1.679,29 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde yapılacak inşaat için toplam muhammen bedel 5 milyon 716 bin 305 lira olarak belirlendi. İnşaat ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecek.

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

Alaçam Belediye Başkanlığından:

Madde 1- İhalenin Konusu: Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen işin kat karşılığı inşaat yapım ihaleleridir.

Madde 2- İhalenin Tarihi, Saati, Yeri ve Evrakların Teslim Süresi: Söz konusu kat karşılığı inşaat yapım ihalesi yukarıdaki tabloda belirtilen tarih ve saatte, Alaçam Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, İhale Komisyonunca (Belediye encümenince) yapılacaktır. İhaleye iştirak edecekler teklif zarflarını aşağıda istenilen belgelerle birlikte en geç, 11.10.2018 PERŞEMBE günü, Saat 14.00’ye kadar Belediyemiz ihale komisyonuna vermeleri ya da taahhütlü olarak posta ile İmar ve...