05 / 05 / 2024

Alaçatı Havalimanının inşaatı durdu mu

Alaçatı Havalimanının inşaatı durdu mu

Çeşme'deki Alaçatı Havalimanı inşaatı durdu. İYİ Partili Lütfü Türkkan konuyla ilgili olarak, “Çeşme’ye gerçek anlamda turist getirecek havalimanı bir tabela, bir konteynerden ibaret” dedi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor...

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Alaçatı Havalimanı’nın inşaatı durdu mu?

Çeşme'deki Alaçatı Havalimanı inşaatı durdu. İYİ Partili Lütfü Türkkan konuyla ilgili olarak, “Çeşme’ye gerçek anlamda turist getirecek havalimanı bir tabela, bir konteynerden ibaret” dedi.

Çeşme-Alaçatı Havalimanı inşaatı için çalışmalar başladı!

Genel havacılık, sportif ve amatör havacılık ile uçuş eğitimi faaliyetlerine hizmet verecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatına başlandı.

Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı'nın inşaatı tamamlandı!

Çin'in başkenti Pekin ilçesinde üç yıldır devam eden dev havalimanının inşaatı tamamlandı. Resmi açılış Komünist yönetimin kuruluşunun 70'inci yıldönümünden bir önceki gün yani 30 Eylül'de büyük bir kutlamayla yapılacak.

Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın inşaatı mecliste!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı ve projenin bütçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündeminde!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Alaçatı Havalimanı 2021'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada, Alaçatı Havalimanı'nın 2021'de tamamlanacağını söyledi.

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Ant Yapı, Domodedovo Havalimanı’nın inşaatını bitirdi!

Rusya inşaat sektörünün önemli oyuncularından Ant Yapı, ülkenin ilk özel havalimanı Domodedovo’nun inşaatını bitirdi. 700 milyon dolarlık yatırım ülkenin en büyük ikinci havalimanı...

İstanbul Havalimanı'nın inşaatı 11.5 yıl erken bitti!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın inşaat süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Alaçatı Havalimanının inşaatı durdu mu Haberi

Alaçatı Havalimanının inşaatı durdu mu

Bölge turizmine önemli katkılar sağlaması beklenen Çeşme-Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatı durdu. Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, geçen sene yolcu garantisi verilerek ihalesi yapılan havalimanı inşaat alanında sadece bir tabela ve birkaç konteyner var.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın “Yapımına başlandı” dediği fakat daha sonra iptali gündeme gelen Çeşme Alaçatı Havalimanı'nda, yaşanan son gelişmeler Meclis gündemine de taşındı. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise konuyla ilgili olarak, “Havalimanı yapılacak alanda dikili bir tabela ve konteynerden başka hiçbir şey yok” dedi.


NE İNŞAAT VAR NE DE İŞÇİ

Türkkan, Alaçatı Havalimanı'nı TBMM gündemine taşımış ve projenin durumunu Bakan Turhan'a sormuştu. Turhan, soru önergesine verdiği yanıtta, “Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın yer teslimi 25 Haziran 2018'de yapılarak yapımına başlanılmıştır. Havalimanının yatırım süresinin tamamlanacağı tarih...