25 / 07 / 2024

alaçatıda gayrimenkul yatırımcıları

alaçatıda gayrimenkul yatırımcıları

İstanbul'dan kaçan yatırımcı Alaçata'da taş ev peşinde Alaçatı'da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, "Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti...

Kentten kırsala göç hızlandı, yatırımcılar da köylerden arazi alıyor!

2019'da başlayan ve dünyayı kısa sürede etkisi altına alan Covid-19 salgınından sonra kentten kırsala göç hızlandı. Şu sıralar, yatırımcılar da köylere yöneldi. İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı Kuzey Kıbrıs'a çevirdi!

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren inşaat şirketi Adelante Construction Kurucusu Oğuz Alp Tan yaptığı açıklamada yatırımcıların gayrimenkul almak için Kuzey Kıbrıs'a yöneldiğini söyledi.

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

Kıbrıs; cazip konut fiyatları ve yüksek kira getirisiyle yatırımcıların radarında!

Dünyaca ünlü Forbes dergisinin “yurt dışında mülk satın alınabilecek en karlı ülke” olarak nitelendirdiği Kıbrıs, “Pound”la yüksek kira geliri ve cazip konut fiyatlarıyla, Türk ve yabancı gayrimenkul yatırımcıların radarına girdi. 

Yabancıya gayrimenkul satışları masaya yatırıldı! Yabancı yatırımcılar en çok bu 10 ili tercih ediyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını en fazla tercih edilen ilk 10 ili temel alarak masaya yatırdı.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirket!

Borsa yatırımcıları temettü dağıtan şirketler ile ilgili araştırmalar yaparken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirketi açıkladı. İşte o paylaşım...

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

alaçatıda gayrimenkul yatırımcıları Haberi

alaçatıda gayrimenkul yatırımcıları

İstanbul'dan kaçan yatırımcı Alaçata'da taş ev peşinde Alaçatı'da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, "Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, istanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu" dedi Eylül'de yeni evler geliyor VEeryeri, bu yıl Alaçatı'nın dışında Çeşme'de de bir projeye başlayacak. 


'Quattordıcı Çeşme' adındaki projenin Temmuz'da-satışa çıkıp, bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. 8 villa ve 6 adet evden oluşacak proje, Sakız Adası manzarasına sahip olacak. 

Temelleri 1949 yılında İzmir'de küçiık bir kereste atölyesi ile atılan Veryeriler İnşaat, 1965 yılında inşaat sektörüne girdi. Orman ürünleri ve inşaat sektöründe 2000'li yıllara kadar ilerleyen Veryeriler, 2005 yılında orman ürünleri sektörünü bırakıp, tamamen inşaata yöneldi. 


Çeşme ve özellikle de Alaçatı'da hayata geçirdiği projeler ile tanınan Veryeriler, 'köy içi taş...