05 / 05 / 2024

Alaçatıya havalimanı mı yapılacak

Alaçatıya havalimanı mı yapılacak

İzmir havacılığın merkezi olduğunu ifade eden Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Alaçatı'da da meydan çalışması var. 5. havalimanı ile İzmir havacılıkta uçmaya hazır hale geliyor" dedi

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Çatıya teras yapılır mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatıya teras yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. Peki çatıya teras yapılabilir mi?

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Cedi Osman Alaçatı'da villa kiraladı!

Yaklaşık bir senedir oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman, Alaçatı'da villa kiraladı. 

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alaçatıya havalimanı mı yapılacak Haberi

Alaçatıya havalimanı mı yapılacak


Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin Hava Ulaştırma Fakültesi törenle hizmete açıldı. Selçuk-Efes Havaalanı'nda yapılan törende konuşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İzmir istiklal mücadelemizin başladığı kent. İzmir, Türkiye'ye ticareti öğreten şehir. İzmir artık havacılığın da merkezi oluyor. Bünyesinde 4 tane havalimanı bulunan başka bir şehir gösterebilir misiniz? Beşincisi de yolda. İzmir'e yapacağınız her şey Türkiye'ye yapılmış gibidir. İzmir Türkiye'ye lazım. Türkiye'nin 2023 hedeflerinin yakalanması için İzmir'in başarısı şarttır. Alaçatı'da da meydan çalışması var. 5. havalimanı ile İzmir havacılıkta uçmaya hazır hale geliyor" dedi. 


3 yıl önce kuruldu

3 yıl önce kurulan Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin Hava Ulaştırma Fakültesi'nin açılış töreni Selçuk-Efes Havaalanı'nda düzenlendi. Törene AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet...