17 / 05 / 2024

Alaeddin Babaoğlu haberleri

Alaeddin Babaoğlu haberleri

Alman ortaklı yatırım şirketi Amplio Emlak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu "burada acilen Doğu Roma İmparatorluğu Müzesi yapılması gerek turist en az 15 milyon artar" dedi.

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Türkiye'de konut ihtiyacı büyüyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Haşmet Babaoğlu bugün kaleme aldığı "Konut, insan, zaman.." yazısında Türkiye'deki konut sorununu kaleme aldı. 

Ftb Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftb Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babaoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Sakarya projesinde başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akpınar mahallesinde inşa edilecek olan toplu konutlar için ön başvuru sürecinin 23 Mart Pazartesi günü başlayacağını açıkladı...

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Babaoğlu, Cem Gökgözoğlu, Mustafa Kutlay Haklı ve Şenyüz Benay Haklı ortaklığında kuruldu. 

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Hendek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle nişanlandı.

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Alaeddin Babaoğlu haberleri Haberi

Alaeddin Babaoğlu haberleri

Turizm alanında büyük bir potansiyeli olan Türkiye'nin yılda 30 milyon civarmda turist çektiğini anlatan Babaoğlu, ancak Fransa ile karşılaştırıldığında bu rakamın halen büyüme potansiyeli bulunduğunu söyledi. Fransa'nın her yıl ortalama 65 milyon turiste ev sahipliği yaptığına dikkati çeken Babaoğlu, "Fransa'ya 65 milyon turist gidiyorsa, Türkiye'nin her yıl 75 milyondan fazla turisti ağırlaması gerek. Türkiye'nin bu konuda halen gidecek yolu var" şeklinde konuştu. 


Babaoğlu, turizm için yeni havalimanı, 3. köprü ve altyapı yatırımlarının önemli olduğunu, bunun yanı sıra İstanbul'daki müzelerin güçlendirilmesi gerektiğim kaydetti. İstanbul'a Paris'teki Louvre Müzesi veya British Museum gibi eş değer bir müzenin yapılmasının şart olduğunu ifade eden Babaoğlu, bunun için yeterli sanat eserinin olduğunun altını çizdi. 


İstanbul'un Doğu Roma'nm başkenti olduğunu hatırlatan Babaoğlu, burada acilen Doğu Roma İmparatorluğu Müzesi...