06 / 05 / 2024

Alages 1 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Alages 1 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Alages 1 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Üsküdar, Beylerbeyi, Burhaniye Mahallesi, Taş Ocakları Sokak 'ta kuruldu.

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu! Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın!

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu... Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Suudi prenslere 'Enerji Krizi' piyangosu vurdu! Tam 1.3 trilyon dolar!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı savaş dünya enerji fiyatlarını zirveye taşırken, Körfez ülkeleri krizi fırsata çevirdi! Önümüzdeki süreçte 1.3 trilyon dolarlık ek gelir elde edecekler.

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

10 yılda yaklaşık 1 milyon 300 bin binaya Enerji Kimlik Belgesi verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, binalarda Enerji Kimlik Belgesi uygulamasının başladığı 2011 yılından itibaren yaklaşık olarak 1,3 milyon binaya enerji kimlik belgesi verildi.

Enerji tüketiminin 3'te 1'i kamu, ticari ve konut yapılarında kullanılıyor!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada enerji tüketiminin yaklaşık olarak 3'te 1'lik kısmının kamu, ticari ve konut yapılarında kullanıldığını belirtti.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Enerji Kimlik Belgeli bina sayısı 1 milyonu aştı!

Enerji Kimlik Belgesi (EKB) alanların sayısı 1 milyonu geçti. Yeni binalarda alınması zorunlu olan belge, pek çok konuda avantaj sağlıyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip binalar kiracıları da, ev sahiplerini de mutlu ediyor...

Enerji Kimlik Belgeli bina sayısı 1 milyona ulaştı!

Binalarda Enerji Kimlik Belgesi uygulamasının başladığı 2011 yılından bu yana 1 milyon yapı için belge alındı. Enerji Kimlik Belgesi'nde ilk sırada İstanbul yer aldı...

Enerji kimlik belgesi zorunluluğu 1 Ocak itibariyle başladı!

Türkiye genelinde bulunan toplam 8 milyon yapıyı yakından ilgilendiren enerji kimlik belgesi zorunluluğu 1 Ocak itibariyle başladı.  Daire başı enerji kimlik belgesi bedelleri genellikle 20 TL ile 50 TL arasında değişiyor.

Artı 1 Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Candan Kayalar tarafından kuruldu. 

Alages 1 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Alages 1 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Alages 1 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Üsküdar, Beylerbeyi, Burhaniye Mahallesi, Taş Ocakları Sokak'ta kuruldu.

Alages 1 Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu yürürlükteki mevzuata uygun olarak Türkiye ve Yurt Dışında aşağıdaki faaliyetleri icra etmektir.  a)  Güneş modülleri ile güneş panelleri, güneş kolektörleri, fotovoltait üniteleri, çeviriciler, silikon materyaller, silikon çubuklar, silikon çengeller ve silikon cipler gibi elektrik enerjisi üretimi, yenilebilir enerji ve ilişkili sistemler ile ilgili her türlü benzer ürünün imalatı,  geliştirilmesi, pazarlanması, alım ve satımı, kurulumu, toptan satışı, satış sonrası hizmetleri ve dağıtımı ile birlikte anılanlarla ilgili olarak danışmanlık, mühendislik, planlama, inşa, kurulum ve ilgili teknik hizmetlerin verilmesi ve ilgili işlemlerin idaresini yapmak....