16 / 05 / 2024

Alaiye Kleopatra islami

Alaiye Kleopatra islami

Alanya’da, 30 milyon Euro’luk yatırımla 406 odalı ‘tesettür otel’ açan Hasan Uysal, turizme, baba evinde pansiyonculukla başlamış. Halen, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan iki otelin de sahibi olan Uysal, “O otellerimi de dönüştürmeyi planlıyorum” dedi.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Kleopatra Suite Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kleopatra Suite Otel Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Argun  tarafından kuruldu.

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

İhya Vakfının İslami İlimler Külliyesi açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenlere yönelik olan İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te hizmete açtı.

İhya Vakfı'nın İslami İlimler Külliyesi Fatih'te açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenler için İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te açtı.

Küresel İslami finans varlıklarının değeri 3 trilyon doları aşabilir!

Eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Banka Meclisi Üyesi Prof. Dr. Şensoy, "Küresel toplam İslami finansal varlıkların 3 trilyon 400 milyar dolara ulaşması bekleniyor." dedi.

İstanbul'u İslami finans ve ekonominin merkezi yapmayı hedefliyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "İstanbul'u İslami finans ve ekonominin merkezi yapmayı hedefliyoruz" dedi.

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Moody's: Türk İslami bankacılık sektörü hızlı büyümeye hazır!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk İslami bankacılığının yavaş başlangıç sonrasında hızlı büyümeye hazır olduğunu açıkladı.

İslami Vakıflar İdaresi'nden Mescid-i Aksa'daki inşaat çalışmasının durdurulması çağrısı!

İslami Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa çevresinde yapılan "şüpheli" kazı çalışmalarının ortaya çıkaracağı sonuçlara karşı uyardı.

İslami Finans 10 ülkede yoğunlaştı!

Fitch Ratings İslami Finans Küresel Müdürü Bashar Al-Natoor, "İslami Finans endüstrisinde 10 büyük ülke var. Bunlar Suudi Arabistan, BAE, Katar, Kuveyt, Umman ve Bahreyn'in yanı sıra Türkiye, Malezya, Endonezya ve Pakistan'dır." dedi.

2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı'nda neler konuşuldu?

"Mamur Çevre ve Gelecek", temasıyla yapılan 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı (ISL@H 2019), iki gün boyunca İslami mimari alanında çalışan uzmanları konuk etti.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

Alaiye Kleopatra islami Haberi

Alaiye Kleopatra islami

ALANYALI girişimci Hasan Uysal, son yıllarda sayıları hızla artan ‘tesettür, alternatif ya da İslami otel’ diye adlandırılan konsepte uygun ‘tatil ve şehir’ otelleri zinciri kuracak. Kızı Hilal Uysal ile birlikte ilk ‘tesettür otelini’ Adin Beach adıyla, tamamlayan Hasan Uysal, Alanya doğumlu ve turizme baba evinde ‘pansiyonculukla’ adım atmış. Alanya’da, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan 122 odalı Alaiye Kleopatra ve 443 odalı Alaiye Resort’un da sahibi olan Uysal, bu otelleri de tesettür otele dönüştürmek istediğini belirterek şöyle anlatıyor öyküsünü:  


Annem babam da Alanya doğumlu. Babam Tevfik Bey, 5 yaşındayken köyden ablasının yanına Alanya’ya elmiş ve yumurta badem saterek küçük yaşta ticareti öğrenmiş. Askerlikten önce de ciddi para sahibi olmuş. Askerliğinden sonra da müstahsil olup narenciye (portakal, limon, mandalina, muz) alıp satmaya...