01 / 05 / 2024

Alanlar Esenşehir Ordu Konutları iletişim

Alanlar Esenşehir Ordu Konutları iletişim

Alanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ordu Alanlar Esenşehir Konutları 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 80 daire bulunuyor. Alanlar Esenşehir Ordu Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca ile Küçükbakkalköy Mevkii, 3327 ada, 1 ve 2 parseller 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Turizin Tesis Alanlarına ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi açıldı!

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi  Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile Serhat Ferhat Kapıcı tarafından açıldı.

Ümraniye 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Aşağı ve Yukarı Dudullu - Esenşehir - Ihlamurkuyu - Yeni Çamlıca Mahalleleri Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Bazı alanlar Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Kentsel dönüşümün vazgeçilmez ilkeleri!

Uzmanlık alanlarından Şehir Plancıları Odası'nın görüşleri değerlendirildiğinde projelerde ekonomik, toplumsal, fiziksel, doğal ve çevresel koşullarla beraber ele alınması gerekiyor.

Ümraniye'deki 5 mahallenin planı tadilatı askıda!

Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Ata GYO 11 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Ata GYO portföyünde yer alan Gebze, Düzce, Giresun, Nevşehir, Ordu, Kayseri, Lüleburgaz, Çanakkale illerindeki gayrimenkullerin 2018 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

Askeri alanlarının taşınma konusu emlak sektörünün gündeminde!

İzmir’de askeri alanların şehir dışına taşınması projesi FETÖ ile mücadelede belli bir aşamaya gelinmesinin ardından emlak piyasasında yeniden konuşuluyor.

Esenler’de askeri alanın yüzde 50’si imara açılıyor!

Askeri alanların şehir dışına taşınma işlemleri sürerken İstanbul Esenler’de protokoller tamamlandı. İlçedeki Baştabya, Topkule ve Metris kışlalarının yıkım işlemleri devam ediyor.

Esenşehir Şehir Konakları ödeme koşulları!

1+1'den 4+1'e kadar dairelerin sıralandığı Şehir Konakları projesinde ev fiyatları 438 bin TL'den başlıyor. İşte Esenşehir Şehir Konakları ödeme koşulları...

Alanlar Esenşehir Ordu Konutları iletişim Haberi

Alanlar Esenşehir Ordu Konutları iletişim

Alanlar Esenşehir Ordu Konutları projesinde daireler 110 metrekare ve 127 metrekareden oluşuyor. Projede şehir ve deniz manzaresı, açık otopark, çevre güvenlik kamera sistemi, çocuk oyun alanları ve kamelyalar yer alıyor.


Alanlar Esenşehir Ordu Konutları toplam 80 daireden oluşuyor. blokların 10 kat olarak yükselen proje toplam 5 bin 200 metrekarelik alanda yükseliyor.


Alanlar Esenşehir Ordu Konutları projesi Alanlar İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje 2 blok şeklinde bulunuyor.


Alanlar Esenşehir Ordu Konutları teslim tarihi olarak Temmuz 2016 olarak planlanıyor. Projedeki daireler 117 bin TL' den başlıyor.  



Ordu Alanlar Esenşehir Konutları iletişim

Adres: Şirinevler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No: 77/1A Altınordu/Ordu

Tel: 0452 233 06 07

Web: admin@alanlarinşaat.com.tr

Tülay...