30 / 04 / 2024

Alanya 2015 projeleri

Alanya 2015 projeleri

Alanya'da imaj ve kurumlar arası işbirliği konuşuldu. Esnaf odaları başkanları ve turizmciler Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde bir araya gelerek, Alanya imajını ve kurumlar arası işbirliği konularını masaya yatırdı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

Alanya'nın teleferik özlemi Mayıs'ta bitiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin devam eden projeleri ve yatırımlarını sahada anlattı. Başkan Yücel, Alanya kalesinin trafik sorununu çözecek tarihi dokuyu koruyacak teleferik projesi için , “Son 30 yılın özlemi inşallah Mayıs'ta bitecek” dedi.

Alanya'daki katlı kavşak projeleri 1 yılda tamamlanacak!

Alanya’nın çöpünden elektrik üreteceklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Geçtiğimiz hafta Alanya’da çöpten elektrik elde edebileceğimiz, çöp çevrim tesisi projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız onayladı” dedi. Türel katlı kavşak projelerinin de 1 yılda biteceğini söyledi

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Alanya Hizmet Birimi Binası için arsa alanı belirlendi mi?

Yeni Alanya Gazetesi köşe yazarı olan Alper Kutay bugünkü yazısında Mahmutlar Mahallesi'nin muhtarı Ahmet Top ile görüşmesini anlattı. Muhtar Top Alanya'daki projeleri tek tek sıraladı.

Alanya Yeniköy Barajı inşaatında son durum ne?

14 Ekim 2015 tarihinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun temelini attığı Maliyeti 29 milyon 367 bin 903 TL olan Alanya Yeniköy Barajında çalışmalar devam ediyor. Alanya Yeniköy Barajı ile 12 bin 250 dekar tarım alanı suya kavuşacak.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Alanya 2015 projeleri Haberi

Alanya 2015 projeleri

Alanya turizm bölge dernek başkanları ve Alanya turizmine hizmet veren esnaf odalarının başkanları Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde (ALTİD) bir araya geldi. Toplantıya Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, Türkiye'de bini geçen üye sayısıyla turizm profesyonellerinin meslek örgütü olan SKAL'ın Alanya Kulübü Başkanı ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkan Yardımcısı Mehmet Nedanlı, Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, Alanya Pansiyoncular, Otelciler, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Şoförler Nakliyeciler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Akkaya, Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Sakiroğlu, Alara Turizm Yatırımcıları Birliği (ALTUYAB) Başkanı Serdar Gür, İncekum Turistik Otelciler Derneği Başkanı Oytun Kan, Konaklı Turistik İşletmeciler Derneği...