17 / 05 / 2024

alanya barış sitesi

alanya barış sitesi

Alanya 2. İcra Müdürlüğü, Barış Sitesi'nde bulunan dubleks konutu 230 bin TL'ye satacak. Satış, 27 Temmuz Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

İzmir'de bir site, iki müteahhit, iki farklı sonuç!

İzmir'de Barış Sitesi'nin 4 blokundan tamamen çöken 3'ünü, iflas edip giden müteahhidin yaptığı öğrenildi. Ayakta kalan tek bloku ise, yerine gelen yeni müteahhit, mühendis eşliğinde yaptırdı.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

İzmir'de hasar gören binalardan numuneler alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri yıkılmak üzere olan Barış Sitesi'nden numune aldı. Depremde hasar gören 3 bina iş makinaları desteğiyle ayakta tutulmaya çalışılıyor.

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesi'nden 147 bin 100 TL'ye 4 daire kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya ili Alanya ilçesi Gökay sitesinde bulunan 4 adet dairenin 1 Haziran tarihinden itibaren bir yıllığına 147 bin 100 TL'ye kiralamasına karar verildi...

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Antalya’da imar barışına 144 bin 514 başvuru geldi!

Antalya’da ‘imar barışı’ kapsamında 144 bin 514 yapı kayıt belgesi verildi. En fazla belge Manavgat'ta düzenlenirken, Manavgat'ı Kepez ve Alanya takip etti.

Alanya'da sahte emlakçı alarmı!

Toroslar İnşaat Ortağı ve İnşaat Mühendisi Gülseren, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımla Alanya'da kayıt dışı emlak satışı yapanlara önlem alınması konusunda uyarıda bulundu...

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

alanya barış sitesi Haberi

alanya barış sitesi





Alanya Oba Kasabası'nda bulunan Barış Sitesi içindeki dubleks konutu Alanya 2. İcra Müdürlüğü 230 bin TL'den satışa çıkardı.


Arsa niteliğinde olan konut, giriş katında salon, mutfak, 2 adet yatak odası ve banyo-wc varken 90 m2 alana sahiptir. Üst katında ise amerikan mutfaklı salon, 1 yatak odası, banyo-wc ve 2 adet açık terası vardır ve yaklaşık 70 m2 alana sahiptir.


İlgili konutun satışı 27 Temmuz Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında...