04 / 05 / 2024

alanya belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi

alanya belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi

Alanya Belediyesi haftalık encümen toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yücel, Emlak ve Temizlik Vergisi’nin ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini hatırlattı.

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

İskele Belediyesi emlak vergisi ödeme tarihini uzattı!

Kıbrıs İskele Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle bir takım düzenlemeler yaptı. Düzenlemeler kapsamında emlak vergisinin 1. taksit ödemeleri için son günü 31 Mayıs'a kadar uzattı...

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

alanya belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi Haberi

alanya belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi


Alanya Belediyesi Encümen Toplantısı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında toplandı. Başkan Yücel, encümen toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 2016 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini hatırlatan Başkan Yücel, “Emlak ve Çevre temizlik vergilerinin bilindiği gibi mayıs ayının sonuna kadar ödenmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için dikkat etmelerini istiyorum. Vatandaşlarımız emlak vergilerini belediyenin merkezdeki ve beldelerdeki ödeme noktalarından yapabilecekleri gibi belediyenin internet sitesi üzerinden de kredi kartı ile yapabilirler.” dedi.




Alanya...