04 / 05 / 2024

Alanya Belediyesi kiralık macera parkı

Alanya Belediyesi kiralık macera parkı

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Belediyesi'nin 2019 bütçesi 405 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin tahmini 405 milyon liralık 2019 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Alanya Belediyesi'nin 2017 bütçesi 290 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin 2017 yılına ait tahmini bütçesi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, Alanya’ya hayırlı olmasını diledi.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Alanya Belediyesi'ne 900 bin TL'lik ihale geliri!

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait 25 işyeri bugün gerçekleştirilen encümen toplantısında ihaleye çıkarıldı. Aralarında Belediye Çay Bahçesi’nin de bulunduğu 16 işyeri açık arttırma usulü ile kiraya verildi. Belediye ihalelerden toplam 900.760 TL gelir elde edecek.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Alanya Belediyesi'nden 2. atık terfi merkezi!

Alanya Belediyesi, merkez ve doğu mahallerine hizmet verecek 2. Atık Terfi Merkezi’ni, Tosmur Mahallesi’nde hayata geçirdi.

Alanya Hacet Deresi Köprüsü tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Köprü, asfalt çalışmasının ardından kısa sürede araç ve yaya trafiğine açılacak.

Alanya Belediyesi kiralık macera parkı Haberi

Alanya Belediyesi kiralık macera parkı

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de Alanya Belediye Başkanlığı encümen toplantı salonunda yapılacak.

75 hektar alana sahip macera parkının 1 yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 300 bin TL olarak belirlendi.

10 yıllığına kiraya verilecek olan macera parkının cayma tazminatı ise 1 milyon TL olarak belirlendi.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...
 

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığından:
1- Mülkiyeti Belediyemize ait olan aşağıdaki tabloda belirtilen taşınmazlar kiraya (sınırlı ayni hak tesisi) verilmek üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince Açık Artırma Usulü ile ihaleye çıkarılmıştır
2- Kiraya konu Taşınmazların...