18 / 05 / 2024

alanya belediyesi merkez

alanya belediyesi merkez

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya merkezde aynı anda 4 tane park yapıyoruz. Amacımız insanların sosyal alanlardan yararlanması" dedi.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Alanya'nın sahilindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi tarafından sahilde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor.  Bölgede gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar tek tek yıkılarak cezai işlem uygulandı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Alanya'da mimari projeye aykırı inşa edilen yapı yıkıldı!

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmadığı için kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Yabancı konut yatırımcısının Alanya'ya ilgisi arttı!

Alanya Belediyesi Mart Ayı Meclisi toplantısında, 'Kent Estetiği Kurulu' kurulmasına karar verildi. Adasa Yapı Denetim Firması Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada “ Müteahhitlerin oluşturduğu konutlar yabancılara cazip geliyor." dedi...

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Ordu Merkez Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami’deki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

alanya belediyesi merkez Haberi

alanya belediyesi merkez

Fen İşleri, Kentsel Tasarım ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er, Meclis Üyeleri Tunahan Kasapoğlu, Mehmet Ali Tekin, Melike Nazifoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Fen işleri Müdürü özgür Karamut katıldı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in başkanlığında yapılan toplantıda Fen İşleri, Kentsel Tasarım ile Park ve Mahçeler Müdürlüğü'nün çalışmaları değerlendirildi. Devam eden ve yeni yapılacak projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. 


ALANYA MERKEZDE AYNI ANDA 4 PARK YAPILIYOR 

Belediye Başkanı Yücel, toplantı akabinde çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alanya merkezde şu an büyük ölçüde çalışmaları tamamlanan 4 büyük park projesinin devam ettiğini kaydeden Başkan Yücel, "Sak Irmağı Çevre Düzenlemesi ve Parkı, Alaaddin Keykubat Parkı, Dinek Parkı ve Kızlar...