29 / 04 / 2024

alanya beyon fiyatları masaya yatırıldı

alanya beyon fiyatları masaya yatırıldı

Beton fiyatlarının Alanya'da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı. İnşaat sektörünün beton fiyatlarındaki artış sebebiyle yatırımlarını ertelediğini belirtildi.

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Alanya'da kira fiyatları tavan yaptı!

Alanya'da artan kira fiyatları nedeniyle vatandaşlar isyan ediyor. Alanyalılar fiyatlar için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

Alanya'da kira fiyatları tavan yaptı!

Alanya'da kira fiyatları il genelinde önemli problemlerden biri haline geldi. Kent sakinleri artan kira fiyatları nedeniyle tepki gösteriyor.

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları!

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Antalya Alanya TOKİ 2020 ödeme planı nasıl? Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylı bilgiler...

Yazlık ev fiyatları 3 yılda yüzde 100 arttı!

Yazlık bölgelerde konut fiyatları 3 yılda yüzde 100 arttı. En büyük fiyat artışı Kaş, Alanya, Kemer, Kuşadası ve Bodrum illerinde oldu.

Alanya'da turizm sektörü inşaatı etkiliyor!

Pahalı uçak biletlerinin krizi dahada tırmandırdığını belirten Alanya'daki inşaat ve emlak söktörü, geçen yılın iki katına çıkan uçak bilet fiyatları için acil önlem çağrısı yaptı.

Alanya’daki beton üreticilerine rekor ceza!

Beton fiyatlarının Alanya’da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması sonucu harekete geçen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri sonuç verdi. Beton üreticilerinin olduğu 6 firmaya cezai işlem uyguladı.

Alanya Fortuna Resort'ta fiyatlar 86 bin Euro'dan başlıyor!

Taya İnşaat tarafından yükselen proje Antalya 'nın Alanya ilçesinde hayata geçiriliyor. Alanya Fortuna Resort'ta fiyatlar 86 bin Euro'dan başlıyor.

Mahmutlar Angels Home daire fiyatları!

Mahmutlar Angels Home daire fiyatları 55 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Alanya'da yer alan Angels Home projesi bu yıl Nisan ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Alanya'da konut ve arsa fiyatları ikiye katlandı!

Alanya'da konut ve arsa fiyatları Gaziapaşa Havalimanı'nın gelişmesi ile birlikte artış gösterdi, ve firma talepleri artan emlak talepleri ise bölgede fiyatların ve satışların ikiye katlanmasını sağladı.

Alanya'da emlak fiyatları yükseldi!

Bireysel ve firmalar tarafından Alanya Gazipaşa'daki birçok konut ve arsaya olan talep emlak fiyatlarını ikiye katlarken, konut satış oranında da yükseliş oldu.

alanya beyon fiyatları masaya yatırıldı Haberi

alanya beyon fiyatları masaya yatırıldı

Beton fiyatlarının Alanya'da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Beton fiyatlarında çok büyük adaletsizlik var. Bu olayın sonuna kadar gideceğiz, adaletsizliğe izin vermeyeceğiz" dedi 


TOPLANTIYA ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, Alanya Mühendisler Odası Başkanı Murat Yıldız, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, turizmciler ve müteahhitler katıldı. 


ADALETSİZLİĞİ ENGELLEMELİYİZ 

Beton fiyatlarında Alanya'da çok büyük adaletsizliğin yaşandığını ifade eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Daha önce ciddi bir serzenişimiz olmuştu. 


Alanya'daki beton fiyatı Türkiye genelinden en az yüzde 40 daha pahalıydı. Hatta şimdi tekrar baktığımız zaman Antalya'da 100 TL olan C 30 beton, Alanya'da maalesef 150 TL'ye gelmiştir. Bu adaletsizliğin önüne geçmemiz lazım" dedi. 


BU NASIL REKABET KURULU 

ALTSO olarak yaşanan...