03 / 05 / 2024

Alanya ev satma bahanesi

Alanya ev satma bahanesi

Antalya'nın Alanya ilçesinde ev satma bahanesiyle internet üzerinden 10 bin euro kapora aldığı söylenen Alman kadın yakayı ele verdi.

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Ev sahibi evi satma bahanesiyle kiracıyı çıkarabilir mi?

Ev sahipleri istediği zaman kiracısını evden çıkarabilir mi? Ev sahibi kiracısını nasıl çıkarabilir? İşte bu soruların merak edilen yanıtları!

Ev alırken tapuda dolandırılmamak için ne yapmak lazım?

Ev fiyatları son dönemde bir hayli arttı. Bu durumdan yararlanmak isteyenler kişiler, ev satma bahanesi ile vatandaşları dolandırıyorlar. Bu durumun yaşanmasından korkanlar, Tapu işlemlerine dair ayrıntıları araştırıyor.

Bunu yapan ev sahibi yandı! Hülle ile satış nedir? Hülle ile satış cezası ne?

Yasal oranın üstünde zam yapma, ara zam isteme, gibi yasa dışı talepleri reddedilen fırsatçı ev sahiplerinin son metodu ise tanıdığına evini satma yani hülle ile satış yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu işler bu kadar kolay değil. Bunu yapan ev sahibi yandı...

Alanya'da kira fiyatları tavan yaptı!

Alanya'da artan kira fiyatları nedeniyle vatandaşlar isyan ediyor. Alanyalılar fiyatlar için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

Alanya'da Walter Godina'ya ait ev 727 bin TL'ye kamulaştırılıyor!

Alanya'da yılda 2 milyona yakın ziyaret alan Alanya Kalesi’nin Ehmedek bölgesinde Avusturyalı Walter Godina’ya ait evin duvarlarının hemen yanında bulunan surların yaklaşık 6 metrelik bölümü yıkıldı.

Alanya Kalesi'ndeki kaçak ev kamulaştırılacak!

Avusturyalı Walter Godina tarafından Alanya Kalesi'nde yer alan evinde inşa ettiği izinsiz müdahaleler nedeniyle surların yaklaşık 6 metrelik bölümünün kamulaştırılmasına karar verildi.

Tarihi Alanya Kalesi içten yıkıldı!

Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapan Tarihi Alanya Kalesi’nin tarihi surları katledildi. Surların yakımına Avusturyalı emekli pilotun ev tadilatı yol açtı

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Ev alma ve satma rehberi!

Ev alırken ya da satarken dikkat etmeniz gereken birçok nokta bulunuyor. İşte ev alma ve satma rehberi...

Putin’in kayınpederi Marat Kabaeva Alanya’dan ev aldı!

kayınpederi olan Özbek asıllı Uluslararası İslam Birliği Teşkilatı Başkanı Marat Kabaeva'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bir de ev satın aldığı öğrenildi.

Alanya’da gayrimenkul dolandırıcılığı iddiası!

Antalya'nın Alanya ilçesinde ev satma bahanesiyle internet üzerinden 10 bin euro kapora aldığı söylenen Alman kadın yakayı ele verdi.

Alanya ev satma bahanesi Haberi

Alanya ev satma bahanesi

Antalya Alanya'da ev satma bahanesiyle internet üzerinden 10 bin euro kapora aldığı kişiyi dolandırdığı söylenen Alman uyruklu kadın yakalandı.

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre, Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde yaşayan Yavuz Sobay, iddialara göre ev satın almak için internet üzerinden Alman vatandaşı Rosemaria B. K. ile anlaştı. 

Satın alacağı ev için kadının banka hesabına 10 bin euro kapora yatıran Sobay, Rosemaria B. K.’nin geri dönüş yapmamasından şüphelendi. Sobay, dolandırıldığını anlayarak jandarmaya şikayette bulundu. Şikayet üzerine Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Alman kadını gözaltına aldı. 

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Rosemaria B. K. adli kontrol şartıyla serbest...