04 / 05 / 2024

Alanya Hal Projesi

Alanya Hal Projesi

Hale ilk hazma vuruldu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Alanya'daki bir halciyi karşı karşıya getiren yeni hal projesi için ilk kazma vuruldu.

Alanya Hal Projesi genişletilecek mi?

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Hal Projesi büyüyecek!

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Alanya Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri bulunacak.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Alanya Teleferik projesi hizmete girdi!

Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında yapılan teleferikle yolcu taşınmaya başlandı.

Alanya Toptancı Hali inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya kazandırdığı Toptancı Hal Projesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Alanya Teleferik projesi Haziran'da açılacak!

Türk turizmine yeni bir soluk getirecek olan Alanya Teleferik için geri sayım başladı. Teleferik Holding’in ikinci büyük yatırımı olan projede, teleferiğin direk ve ekipmanları Rus yapımı helikopterle monte edildi.

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Alanya Hal Projesi Haberi

Alanya Hal Projesi

Hale ilk hazma vuruldu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Alanya'daki bir halciyi karşı karşıya getiren yeni hal projesi için ilk kazma vuruldu.


ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası tarafından projesi yapılan ve ihalesi de gerçekleştirilen Türkler Mahallesinde 10 Aralık'ta temel atma töreni hazırlıkları yapılan yeni hal projesine ilk kazma vuruldu. Hal'de başlayan inşaat çalışmalarının ilk müjdesini sosyal medya hesabı üzerinde paylaştığı fotoğraflarla Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu verdi. Yeni projenin temeli Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı törenle atılacak. Bilindiği gibi bir süredir yeni proje Alanya'daki bir grup hakiyle başkan Türel arasında krize neden olmuş, Türel, "İsteyen gelsin, istemeyen gelmesin" demişti. 

MEVCUT HALLERDEN DAHA BÜYÜK 

Türkler mahallesinde hayata geçirilecek yeni hal projesi, mevcut dört halin toplamından daha büyük bir alan üzerine inşa...