01 / 05 / 2024

Alanya murat yücel

Alanya murat yücel

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaadleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesini hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğünü harekete geçirdi.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Alanya Dinek'in 40 yıllık imar sorununa çözüm!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya kentsel dönüşümle değişecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlarla bir araya gelip talepleri dinledi. Başkan Yücel, Alanya'nın çehresinin değişmesi için mücadele verdiğini söyledi.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Alanya'nın imar ve yapılaşma sorunları çözülüyor!

Alanya’nın imar sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yıldır birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de hızla tamamladı.

Murat Yıldırım ev dekorasyonuna 1 milyon TL daha harcadı!

Beykoz'a taşınan Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, tadilat ve dekorasyon için kesenin ağzını açtı. Murat Yıldırım 1 milyon TL daha harcadı...

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Yücel Park kat planları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yücel Park projesinde 825 daire ile 17 ticari birim bulunuyor. Peki kat planları nasıl tasarladı?

Yücel Park satış ofisi!

Yücel Park satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 825 konut ve 17 ticari birimden meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Alanya murat yücel Haberi

Alanya murat yücel

Belediye Başkanı Yücel'in hazırlattığı Çevreyolu Projesi'nin güzergahı yeniden belirleniyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaadleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesini hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğünü harekete geçirdi. Alanya Ticaret Lisesi Kavşağı'ndan Gazipaşa Kavşağı'na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yeni Çevre Yolu ile ilgili güzergah belirleme çalışmaları devam ediyor. 

17 Kilometre uzunluğunda 50 metre genişliğinde yapılacak olan 50 Metreli Çevre Yolu ile ilgili Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürü İlker Şenkal, Karayolları 13. Bölge Müdürü Baş Mühendisi Ayhan Bacak ve Biiyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkan Vekili Hüsamettin Elmas arasında yapılan protokol gereği Alanya Belediyesi, yol güzergah belirleme çalışması yapıyor. Güzergah belirleme çalışmaları biter bitmez Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünün onayından sonra Büyükşehir Belediyesi...