19 / 05 / 2024

Alanya sahil çalışmaları

Alanya sahil çalışmaları

Balıkçılar Kooperatifi tarafından İskeleye tel örgü çekilmek için açılan çukurlar, Alanya Belediyesi tarafından kapatıldı. Başkan Yücel, “Turizmin gözbebeği Alanya'ya yakışmayan görüntüler ortadan kalktı. Biz, halkımıza verdiğimiz sözleri tuttuk.” dedi.

Kalamış sahili çalışmaları hakkında soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Kalamış sahilinde yapılan çalışmalar meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sahil hakkında Bakan Özhaseki'ye 6 soru sordu..

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Mersin ve Antalya arasındaki mesafayi 4 saate indircek olan Akdeniz Sahil Yolu ile otomobil sürücüleri yolda 7-8 saat süre harcamaktan kurtulacak.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

DKY Sahil’in inşaat çalışmaları başladı!

DKY İnşaat 12 km’lik Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde yükselen, panoramik adalar ve deniz manzarasına sahip DKY Sahil projesinin hafriyat çalışmalarına başladı. Projede 2+1,5 dairelerden, 4+1,5 dairelere kadar pek çok konut seçenekleri bulunuyor.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

Kastamonu sahil yolu onarım çalışmaları başladı!

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Kastamonu sahil yolunda onarım çalışmaları başlattı.İnebolu-Çatalzeytin ve İnebolu-Cide karayolundaki bölgelerde 37 milyon 268 bin liralık iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor!

Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya'da imar yolu ve iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da imar çalışmaları devam ediyor!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını devam ettiriyor.

Alanya sahil çalışmaları Haberi

Alanya sahil çalışmaları

Balıkçılar Kooperatifi tarafından İskeleye tel örgü çekilmek için açılan çukurlar, Alanya Belediyesi tarafından kapatıldı. Belediye Başkanı Yücel, “Turizmin gözbebeği Alanya'ya yakışmayan görüntüler ortadan kalktı. Biz, halkımıza verdiğimiz sözleri tuttuk.” dedi.


Balıkçılar Kooperatifi tarafından İskele Rıhtım bölgesine çekilmek istenen tel örgüler nedeniyle açılan çukurlar, Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde kapatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in dün akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısıyla Alanya İskelesi’nde Belediye Yönetmeliklerine ve Kentsel Projelere aykırı hiçbir uygulamaya izin verilmeyeceği yolunda yaptığı açıklamanın ardından bugün sabah belediyeye ait iş makineleri İskele Bölgesi’ne inerek açılan çukurları kapattı.


Günlerdir Alanya kamuoyunu meşgul eden İskele’yi tel örgüyle kapatma konusuna, “Alanya İskelesi’nin halka kapatılmasına müsaade etmeyiz.” diyerek son noktayı koyan ve iş makinelerini bölgeye gönderen Alanya Belediye Başkanı...