02 / 10 / 2024

alanya spor projeleri

alanya spor projeleri

Menderes Türel: "Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin kendi üyelerinden veya üyesi olmayan turizmcilerden toplayacağı 1,5 milyon TL'yi Alanyaspor'a vermek üzere Büyükşehir Belediyesine bağış yapmasını talep ettik" dedi

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

Burdur Spor Salonu yıl sonunda hizmette!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Burdur'da yapımı devam eden Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projeleri hakkında bilgi verdi. Şiran, yatırımların 2017 yılı sonuna kadar hizmete girebileceğini söyledi.

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

Alanya'nın teleferik özlemi Mayıs'ta bitiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin devam eden projeleri ve yatırımlarını sahada anlattı. Başkan Yücel, Alanya kalesinin trafik sorununu çözecek tarihi dokuyu koruyacak teleferik projesi için , “Son 30 yılın özlemi inşallah Mayıs'ta bitecek” dedi.

Alanya'daki katlı kavşak projeleri 1 yılda tamamlanacak!

Alanya’nın çöpünden elektrik üreteceklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Geçtiğimiz hafta Alanya’da çöpten elektrik elde edebileceğimiz, çöp çevrim tesisi projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız onayladı” dedi. Türel katlı kavşak projelerinin de 1 yılda biteceğini söyledi

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Şanlıurfa Akçakale Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeleri birbiri ardına sürüyor. İlçenin alt ve üst yapısında bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez semt pazarı ve spor kompleksinin temel atımını gerçekleştirdi.

alanya spor projeleri Haberi

alanya spor projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin kendi üyelerinden veya üyesi olmayan turizmcilerden toplayacağı 1,5 milyon TL'yi Alanyaspor'a vermek üzere Büyükşehir Belediyesine bağış yapmasını talep ettik" dedi.


Türel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleriyle Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi.


Turizmcilerle turizm altyapısı konusunda görüş alışverişinde bulunan Türel, sahillerdeki büfelerin ve su sporları istasyonlarının işletmesi konularının da ele alındığı görüşme sonrasında gazetecilere açıklama yaptı.


Türel, su sporları ve büfelerin işletilmesi konusunda yetkinin kendilerine geçtiğini, gerekli prosedürlerin ise kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.


Alanya sahillerindeki büfelerin ALTİD tarafından işletildiğini dile getiren Türel, "Bu hizmeti bugüne kadar ALTİD gayet iyi veriyordu. Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında bu yetki, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçti. Bu yetki bizde...