27 / 04 / 2024

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı yabancı basını ağırladı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı yabancı basını ağırladı

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Tan tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Turizmde sil baştan! Bu uygulamalar artık zorunlu olacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı, turizm sektörünün Yeşil Mutabakat uygulamalarına hazırlanabilmesi için ‘Türkiye Sürdürülebilir Turizm Endüstri Kriterleri’ni belirledi.

iPhone 14 fiyatları belli oldu! Gören bir daha bakıyor! Hiç bu fiyata iPhone satılmadı! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Senenin belirli zamanlarında yeni çıkan telefonlarının lansmanını gerçekleştiren Apple, iPhone ailesinin en yeni ve en güçlü üyesi olacak iPhone 14 serisini tüm dünyaya tanıtma hazırlıklarına başladı. Peki, iPhone 14 serisinin fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

ABD'deki Maarif Okulunun yeni binası 2021-2022 eğitim dönemine yetişecek!

Türkiye Maarif Vakfının (TMV) ABD New Jersey eyaletinde yer alan Maarif Okulu tarafından yeni satın alınan binada aileler için eğlence ve tanıtma günü gerçekleştirildi.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç, İlker Turgut ve Nermin Günel ortaklığında kuruldu.

Tanşuer İnşaat Madencilik Turizm Nakliye İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanşuer İnşaat Madencilik Turizm Nakliye İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanşuer tarafından kuruldu.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı yabancı basını ağırladı Haberi

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı yabancı basını ağırladı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı yetkilileri tanıtım çalışmaları kapsamında Macar gazetecileri Alanya’da ağırladı.


Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor. Yapılan görüşmeler sonrasında, Macar basın mensupları SzilviaSzeszler ve GaborneNagy, bir hafta boyunca fotoğraf çekimi ve araştırma yapmakiçin Alanya’da bulundu. İkili, müze ve ören yerleri, tarihi yapılar, köy mahsullerinin satıldığı pazar yerleri ve bölgenin doğal güzellikleri hakkında incelemeler yaptı.Szeszler ve Nagy ayrıca, Cumali Bora isimli bir esnafın Toroslar’ın eteklerinden topladığı şifalı bitkilerden ürettiği el yapımı sabunlarada büyük ilgi gösterdi ve kendisiyle röportaj yaptı. Alanya makaleleri önümüzdeki haftalarda Macaristan genelinde yayınlanan 25 bin tirajlı GoUtazasisimli seyahat dergisindeyer...