09 / 05 / 2024

alanya ulaşım sistemi

alanya ulaşım sistemi

Alanya Ticaret Lisesi Kavşağı'ndan Alanya Gazipaşa Kavşağı'na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yeni Çevreyolu ile ilgili güzergah belirleme çalışmaları başladı. Gazipaşaya kadar kesintisiz ulaşım olacak.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Hindistan'da hızlı raylı ulaşımın inşasına onay!

Hindistan Hükümeti, 4.2 milyar dolar tutarında Hızlı Raylı Ulaşımın İnşasını onay verdi. RRTS sistemi ile 82 kilometrelik mesafe süresi 60 dakikaya düşecek.

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Hyperloop dünyanın en hızlı ulaşım sistemi olacak!

Dünyanın en hızlı ulaşım sistemi olması planlanan Hyperloop'un ilk görüntüleri yayınlandı. Hyperloop araba ile 10 saatte gidilen mesafeyi 1 saate kadar indirebilecek.

Raylı ulaşım sistemi ihtiyaçları meclis gündeminde!

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, raylı ulaşım sistemi ihtiyaçlarının teminine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Ankara'da Monaray tarzı ulaşım sistemi uygulanacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni yapılan şehir hastaneleri ve Mamak Otogarı’na ulaşımı monorayla sağlayacak. Yap-İşlet-Devret sistemiyle monoraya talip çıkmazsa bu bölgelere de teleferik yapılacak

Menderes Türel: Ulaşım master planı için kapı kapı dolaşıyoruz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Esnafa müjdeler veren Türel, “Önüne gelen C plaka alamayacak. Ulaşım master planını düzenlemek için kapı kapı dolaşıp anket yapıyoruz” dedi.

Bursa'ya ulaşımı rahatlatacak teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

İzmir'de kent içi toplu ulaşım ihalesinde son durum!

İzmir'de kent içi toplu ulaşım ihalesini kazanan şirket, eski şirketin sistemi sabote ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Geleceğin hızlı ulaşım sistemi Hyperloop!

SpaceX şirketi, geleceğin süper hızlı ulaşım sistemi olarak tanımlanan " Hyperloop " projesini hayata geçirmek için hazırlıklara başladıklarını açıkladı.

Konya'daki raylı sistemlerinin yapımını Ulaştırma Bakanlığı üstlendi!

Bakanlar Kurulu, Resmi Gazete'de yayımlanan kararıyla,"şehir içi raylı ulaşım sistemi projeleri"ne ilişkin düzenlemede bir değişiklik yaparak, İstanbul ve Antalya'daki raylı sistem projelerinin yapımını belediyelerden Ulaştırma Bakanlığı'na aktardı.

Akdağ Kayak Merkezi için ulaşım sorunu çözülüyor!

Alanya'nın yaklaşık 20 yıllık rüyası olan Akdağ Kayak Merkezi için önemli bir adım daha atıldı. Ulaşım sorununun çözülmesi için çalışmalara başlanacak.

alanya ulaşım sistemi Haberi

alanya ulaşım sistemi

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaatleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesi'ni hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. 17 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişliğinde yapılacak olan Çevreyolu ile ilgili Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürü İlker Şenkal, Karayolları 13'üncü Bölge Müdürlüğü Başmühendisi Ayhan Bacak ve Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkan Vekili Hüsamettin Elmas arasında yapılan protokol gereği Alanya Belediyesi, yol güzergah belirleme çalışması yapıyor. 

Güzergah belirleme çalışmaları biter bitmez Karayolları 13'üncü Bölge Müdürlüğü'nün onayından sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazım İmar Planı çalışması yapılacak. Ticaret Lisesi Kavşağı'ndan başlayıp Gazipaşa Kavşağı'na kadar D-400 Karayolu ile hiç bağlantısı olmadan kesintisiz ulaşım sağlayacak olan 50 Metreli Çevreyolu Projesi üzerinde çok sayıda viyadük, tünel ve üç...