27 / 04 / 2024

Alanya Yat-Yelken Kulübü

Alanya Yat-Yelken Kulübü

Turizmi 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, yaşlı ile engelli gruplarına giren ve seyahat edebilen 116 milyon Avrupalı'yı bölgesine çekerek bu pazardan pay almak istiyor.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Aracılar Kulübü emlakçılardan para almadan para kazandıracak! 

Tapu.com tarafından geliştirilen ‘Aracılar Kulübü’ sayesinde emlakçılar, uygun fiyatlı kurumsal portföylerin satışına aracılık ederek gelir elde edebilecek. Türkiye’de ilk defa emlakçılardan para almadan onlara para kazandırmayı hedefleyen platformda paylaşılmaya hazır 8 milyon TL gelir imkanı var.

Tapu.com Aracılar Kulübü'nü kurdu!

Tapu.com, Aracılar Kulübü uygulamasını başlatarak gayrimenkul satışı yapıp fatura kesebilecek herkese portföyünü açıyor...

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Çeşme'de 9,5 milyon TL'ye icradan satılık gece kulübü!

İzmir İli, Çeşme İlçesi , İnönü Mahallesi Mağara mevkiinde 7445 Ada, 1 Parsel, nosunda kayıtlı gece kulübü ve disko ve arsası vasfındaki gayrimenkul Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 9 milyon 511 bin 781,21 TL'ye icradan satışa çıkarıldı..

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

İstinye Atlı Spor Kulübü’nün imar planları kurula takıldı!

Sarıyer İstinye’deki Atlı Spor Kulübü’nün mevcut binalarını ruhsata bağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan plan, koruma kurulu engeline takıldı.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temelini attı.

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkullerinin akıbeti mecliste!

İsim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbeti meclis gündemine taşındı..

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Melih Gökçek'in spor kulübü derneklerine tahsis ettiği tesisler geri alındı!

Melih Gökçek'in Ankapark ve Kanal Ankara projesini öncelik listesinden çıkarıp, yeni mezarlık projesini de iptal eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şimdi de Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde spor kulübü derneklerine tahsis ettiği spor tesislerini geri aldı.

Alanya Yat-Yelken Kulübü Haberi

Alanya Yat-Yelken Kulübü

ALANYA Belediyesi ve Alanya Yat-Yelken Kulübü tarafından başlatılan. Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi ve Antalya Deniz Tiearet Odası tarafından desteklenen 'Hayata Yelken Aç Projesi'nin tanıtım kokteyli 5 Aralık günü saat 15.00*de Alanya Turistik işletmeciler Derneği (ALTİD) tarafından Alanya Marina'da gerçekleştirilecek. 


ALANYA İÇİN İLK YERLİ ÜRETİM 

Engelli bireylerin spor yaparak yaşama aktif katılımını hedefleyen bu strateji doğrultusunda oluşturulan Hayata Yelken Aç Projesi "nde Türkiye'de ilk defa Marmaris'te Alanya Belediyesi için yerli üretimi yapılan engellilere özel İSAF standartlarında tasarlanan ve 2.4mr paralimpik yelkenli kullanılacak. 


OLİMPİYAT STANDARTLARINA UYGUN 

24 metrekare yelken alanına sahip tekne. 4 metre 16 santimetre uzunluğunda ve 4.65 metre yüksekliğinde bulunuyor. Tekne 20 knot rüzgarda 15 deniz mili hız yapabiliyor. Tekne ayrıca uluslararası yarışlara ve olimpiyatlara katılabilmesi için gerekli tüm belgelere sahip. 


"Engelsiz Turizm"...