06 / 05 / 2024

alanya yeni hayvan barınağı yapımı

alanya yeni hayvan barınağı yapımı

Alanya Demirtaş Mahallesi’nde Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisine yapımına başlanan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi için temel atma töreni düzenlendi.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Evcil hayvanına çip taktıramayanlar dikkat! Bakanlıktan yeni açıklama geldi

Evcil hayvanına çok taktıramayanlar bu haber sizi ilgilendiriyor. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlar için getirilen mikroçip uygulamasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı önemli bir açıklama yaptı.

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Alanya'da imar planlarına yeni düzenleme!

Alanya İmar Planı notunda yazılı yüzde 30 emsal yükselişine itirazlar mahkemeye taşındı. Antalya İdare Mahkemesi itirazları kabul ederse, Alanya'da açık alanlardaki yüzde 30'luk emsal yüzde 20’ye indirilecek.

TOKİ Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Antalya Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'da yıkılma riski bulunan bina boşaltıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yanına yapılacak yeni binanın temel atma çalışmaları nedeniyle çökme tehlikesi oluşan 5 katlı apartman tahliye edildi.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

alanya yeni hayvan barınağı yapımı Haberi

alanya yeni hayvan barınağı yapımı

Demirtaş Mahallesi’nde Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisine yapımına başlanan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Törene Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Doğa Koruma ve Milli Parklar Antalya Şube Müdürü Tuğrul Şahin, Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, İlçe Orman Müdürü Cihat Yıkıcı, Müftü Mustafa Topal, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, hayvansever dernekleri üyeleri, turistler ve çok sayıda davetli katıldı.


SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ KALMAYACAK


Törenin açılış konuşmasını yapan Doğa Koruma ve Milli Parklar Antalya Şube Müdürü Tuğrul Şahin, sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda bakılma imkanı sunmak için...