06 / 05 / 2024

Alanya Yeniköy Barajı

Alanya Yeniköy Barajı

Antalya’nın Alanya ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde inşasına başlanacak olan Yeniköy barajının temel atma töreni Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya Yeniköy Baraj sözleşmesi imzalandı!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Alanya ilçesinin Yeniköy ve Toslak köylerine ait 12 bin 250 dekar tarım arazisini sulayacak olan Alanya Yeni Köy Barajı sözleşmesi imzalandı" dedi.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap bugün satışa çıktı. Projede 3 bin 410 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Yeniköy Konakları İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Yeniköy'deki spor tesisi 120 aylığına kiralanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeniköy Mahallesi'nde yer alan Spor Tesisi Alanı 120 ay süre ile kiralanıyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak...

İBB'nin Yeniköy’deki arazisi Katarlılara satıldı!

Bayrampaşa’daki Carrefoursa’ya ait arsasının ardından Yeniköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi de Katarlılara satıldı. 

Yeniköy Konakları güncel ödeme planı 2018!

Geniş peyzaj alanına ek olarak doğa ile iç içe yer alan konumuyla da öne çıkan Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Eyüp Yeniköy Konakları ev fiyatları 2018!

İstanbul’un tarihi dokusuna uygun az katlı ve geniş balkonlu daireleriyle satışa sunulan Yeniköy Konakları'nda yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor..

Emlak Konut Yeniköy Konakları ödeme kampanyası 2018!

Daire fiyatları 585 bin TL'den başlayan Yeniköy Konakları Eyüp projesinde yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün..

Yeniköy Konakları’nda 84 ay vade farksız kampanya!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Yeni Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Yeniköy Konakları’nda çok avantajlı bir kampanyaya başlyor. 

Yeniköy Konakları 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Yeniköy Konakları'nın 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Yeniköy Konakları'nda 60 ay 0 faiz!

Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan Yeniköy Konakları toplam 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Projede 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor...

Alanya Yeniköy Barajı Haberi

Alanya Yeniköy Barajı

Antalya’nın Alanya ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde inşasına başlanacak olan Yeniköy barajının temel atma töreni Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Temel atma töreninde konuşan AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, yapacakları yeni projelerle sulanamayan bir metre kare toprak kalmayana kadar çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

34 milyon TL yatırımla Yeniköy Barajı ve Alanya Alara Çayı 1’inci kısım taşkın koruma işlerinin temelinin atıldığı törene Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çok sayıda kamu kurum ve kuruluş müdürü ile vatandaş katıldı.


“SULANAMAYAN BİR...