30 / 04 / 2024

alanya yürüyüş yolu projesi

alanya yürüyüş yolu projesi

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

2 bin 800 yıllık Şamran Kanalı Van'ın cazibe merkezi olacak!

Van'da Urartu Krallığı döneminde yapılan ve dünya su mühendisliği harikası olan 51 kilometre uzunluğuna sahip tarihi Şamran Kanalı, "Menua Yürüyüş Yolu Projesi" kapsamında yeniden turizme kazandırılacak.

Koronavirüs emlak sektörünü etkiledi mi? 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Mevlüt Zavlak: Alanya’daki kentsel dönüşümü fırsat olarak görüyoruz!

İYİ Parti Meclis Üyesi Mevlüt Zavlak Alanya Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm ile ilgili konuşma yaptı. Meclis Üyesi Zavlak, "Kentsel dönüşüm Alanya için bir fırsat. İlçedeki binaları yenilemekten öte çarpık kentleşmeden de Alanya'yı kurtaracak" dedi.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

Murat Kurum: Bisiklet ve yürüyüş yolu yapma zorunluğu getiriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Stratejik planda, artık yeni planlanacak alanlarda bisiklet ve yürüyüşü yolu yapma zorunluğu getiriyoruz. Bu da şehirlerimizin daha yaşanabilir hal alması için önemli." diye açıklama yaptı. 

Bisiklet ve yürüyüş yolu projelerine finansal destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Çevre Dostu Sokak ve Gürültü Bariyeri Projelerine finansal destek verilecek..

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Niğde-Tepeköy yolu ne zaman bitecek?

Niğde ile Tepeköy arasındaki yol çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde-Tepeköy yol projesinin ne zaman biteceğini sordu..

alanya yürüyüş yolu projesi Haberi

alanya yürüyüş yolu projesi

Alanya Belediyesi’nin batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde 21.215 m2’lik alanda yeni düzenlemeler ve peyzaj çalışmaları ile Avsallar çekim merkezi olacak.


Alanya Belediyesi Avsallar’a bölgenin en güzel rekreasyon alanını kazandırıyor. Alanya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile bölgeye eşsiz bir yaşam alanı sağlanıyor. İhale süreci tamamlanan projede çalışmalar başladı.

AVSALLAR MAHALLESİ’NİN YÜZÜ YENİLENİYOR

Batı bölgesi Avsallar Mahallesi’nde Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde 21.215 m2’lik alanda yeni düzenlemeler ve peyzaj çalışmaları için çalışmaların başlandığını açıklayan Başkan Yücel; “Bu alanda rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini uygulamaya başladık. Proje kapsamında mevcut bankamatikleri daha kullanışlı ve kent estetiğine uygun hale...