29 / 04 / 2024

Alanyada şirket kuran yabancı yatırımcılar

Alanyada şirket kuran yabancı yatırımcılar

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak ilçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya. ABD, Iran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Özbekistan'da en çok yatırım yapılan sektörlerden biri inşaat!

Geçen yıl Özbekistan’da en çok şirket kuran ülke Türkiye oldu. Ülkede, yabancı iş adamları en fazla sanayi, ticaret, inşaat ve tarım sektörlerine yatırım yaptı.

Özbekistan'da inşaat sektöründe 824 yabancı şirket faaliyet gösteriyor!

Türkiye, Özbekistan'da yabancı sermayeyle en çok şirket kuran ülkeler listesinde 3'üncü sırada yer aldı. Özbekistan Devlet İstatistik Komitesi'nden yapılan açıklamada ülkede faaliyet gösteren 824 yabancı sermayeli işletmelerin, inşaat sektöründe faaliyet gösterdikleri belirtildi...

İstanbul'un yeni film platosu Midwood İstanbul'u organizatör San yapacak!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından büyük bir tanıtımla duyurulan film platosu inşaatında ihaleyi kazanan belli oldu. İddialara göre, 3 ayda 2 şirket kuran organizatör San’a belediyenin en büyük ihalesi verildi.

Kuran Yapı konkordato davası 15 Ocak'ta!

Mali anlamda sıkıntılı bir süreç geçiren Kuran Yapı konkordato talep etti. Şirket için daha önce verilen 3 aylık geçici mühlet süresi dolduğundan bu süre 2 ay daha uzatıldı. Konkordato davası 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak....

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

İstanbul’a yabancı yatırımcı ilgisi artıyor!

İstanbul'da yılın ilk çeyreğinde yeni şirket kuran yabancı ortakların taahhüt ettiği sermaye değeri 2015'in aynı dönemine göre yüzde 12,1 arttı

AVVA, 3 yılda toplam 100 mağaza açmayı hedefliyor!

Bu yıl yüzde 50 büyümeyi hedefleyen erkek giyim markası AVVA, 3 yılda 100 mağazaya ulaşacak. Mağaza açmayı planladığı ABD'de şirket kuran AVVA, New York'u adeta merkez haline getirecek

Davut Güloğlu inşaat sektörüne girdi!

Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı inşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor. Güloğlu, DG Yapı inşaat 'Değişim Güzeldir' sloganıyla yoluna devam ediyor.

Gayrimenkul sektörüne en çok Suriyeliler ilgi gösteriyor!

Son 2,5 yılda 2 bin 500'ün üzerinde şirket kuran Suriyeliler, en çok gayrimenkul sektörüne ilgi gösterdi.

Davut Güloğlu DG Yapı İnşaat şirketi kurdu!

ŞARKICI Davut Güloğlu, müzik sektöründen kazandığı parayla inşaat şirketi kurdu. Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı İnşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul’un yarısı satıldı!

Kuveytli Al Mazaya Holding ile ortak olarak Ritim İstanbul AŞ adlı şirket kuran Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul’un yarısını sattıklarını açıkladı.

Dumankaya ile Al Mazaya'dan Ritim İstanbul'da ortaklık!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Al Mazaya, Türkiye pazarına girdi. Dumankaya İnşaat ile yüzde 50-50 ortak şirket kuran grup, ilk olarak 800 milyonluk Ritim İstanbul'u tamamlayacak, ardından da İstanbul'da yeni projeler geliştirecek..

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş şirket paylarını güncelledi!

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada şirket paylarını güncellediğini bildirdi. Detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Alanyada şirket kuran yabancı yatırımcılar Haberi

Alanyada şirket kuran yabancı yatırımcılar

Alanya'da çoğunluğu inşaat ve emlak sektörüyle uğraşan 581 yabancı, kurdukları şirketlerle ticarette önemli bir yer tutuyor.

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak ilçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya. ABD, Iran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor. Alanya ticaretine yön veren 581 yabancı firmanın çoğunluğu emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösterirken, geriye kalanlar ise konaklama, yiyecek ve içecek sektörüyle uğraşıyor. Yabancı sermayeli firmaların 292'si emlak ve inşaat sektöründe faaliyet yürütürken. 42 işletme turizm işletmeciliği, 34 işletme ise yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteriyor. Yabancı patronlar arasında acentacılık, oto galeri, araç kiralama, mobilya imalatı ve taşımacılık yapanlar da yer alıyor. 


6 YILDIR EMLAKÇILIK YAPIYOR 


Alanya'da 6 yıldır emlak şirketi bulunan ve...