27 / 04 / 2024

Alanyada yapılacak Ak Köprünün temeli atıldı

Alanyada yapılacak Ak Köprünün temeli atıldı

Büyükşehir Belediyesi, Alanya Dim Çayı üzerinde 12 mahalleyi birbirine bağlayacak 191 metre uzunluğundaki Ak Köprü'nün temelini attı.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

Kaymakamlıklara kiracılar akın edecek! 700 ile 1500 TL arası ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi insanlara verilen sosyal destek ödemeleri kapsamında kira yardımlarının da yapılmaya başlandığını duyurdu. Bu duyurunun ardından kiracılar kaymakamlıklara akın edecek! Çünkü 700 ile 1500 TL ödeme yapılacak!

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

29 ilde 5 bin hazine arazisi satışa çıkacak! Peşin ödeyene indirim de yapılacak

AK Parti'nin TBMM gündemine getirdiği Torba Yasa Teklifiyle 29 ilde 5 bin hazine taşınmazı satışa çıkacak. 15 bin kişinin üzerinde yaşadığı bu arazilerden satın alanlara peşin ödemeleri halinde indirimler de yapılacak.

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

İmar barışı ödemeleri nereye yapılacak?

Ruhsatsız ve kaçak yapılaşmayı kayıt altına alacak imar barışında başvurular alınıyor. Peki imar barışı ödemeleri nereye yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi tarihleri belli oldu mu? TOKİ Başakşehir 2020 kura çekimi ne zaman?

Bodrum'daki yıkımlar, ileride yapılacak kaçak yapıların önüne geçecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız şunu iyi biliyor ki bu yıkımlar, bundan sonra yapılacak bu türlü kaçak yapılaşmaların ya da ihlallerin önüne geçecek" dedi.

Alanyada yapılacak Ak Köprünün temeli atıldı Haberi

Alanyada yapılacak Ak Köprünün temeli atıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Dim Çayı üzerinde yaptıracağı köprünün temeli atıldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'le birlikte katıldı. Çavuşoğlu, "Alanya ve Antalya ilklerin şehri. Antalya ve Alanya rekorların şehri. 6'ncı üniversiteyi Manavgat'a kuracağız dedik. Alanya'da iki tane var. Alanyamız 12 ay yaşanır şehir olsun istiyoruz. 12 ay turist gelsin istiyoruz. Alanya'ya organize sanayi yaparak tarım ürünlerimiz işlensin istiyoruz. Çiftçiye verdiğimiz desteği gördünüz. Ağaç tarımına da desteğimiz var. İlaç ve hayvancılıkta gübrede vergiyi sıfırlıyoruz. Seralarını yenilemek isteyene sıfır faizli kredi veriyoruz. Çiftçimiz kalkınsın istiyoruz. Alanya'ya kongre merkezi yapacağız. Ticareti 12 ay canlı olsun istiyoruz. Ağız diş hastanemiz bitti. 300 yataklı hastanemizi 600 yataklıya çeviriyoruz. Eğitim araştırma hastanesi yapıyoruz. Antalya'ya 1500 yataklı şehir hastanesi...