13 / 05 / 2024

Alanyadaki Aquapark ve işyerleri ihale usulü kiraya verildi

Alanyadaki Aquapark ve işyerleri ihale usulü kiraya verildi

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Aquapark ve işyerleriyle, Şekerhane Mahallesi’ndeki bazı işyerleri ihale usulüyle kiraya verildi.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

İzmit Aquapark 12 bin 600 TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapılan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeteryanın ihaleleri yapıldı.

Kocaeli aquapark projesinin temeli atıldı!

Kocaeli’nde ilk olacak ve 12 ay boyunca faaliyette bulunacak olan aquaparkın temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.

Kocaeli'nin ilk aquaparkının temeli atılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli’nin ilk aquaparkının inşaatına gitti ve temel atma töreni öncesi çalışmaları inceledi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Alanya'daki Aquapark ihale usulü kiraya verildi!

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Aquapark ve işyerleriyle, Şekerhane Mahallesi’ndeki bazı işyerleri ihale usulüyle kiraya verildi.

Yozgat Kadın Termal Aquapark projesi 2016'da tamamlanacak!

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Projenin 2016 Yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Vali Yazıcı, “Çatak bölgesindeki sıcak suyun kullanılacağı tesisler için yaklaşık 10 milyon lira harcanacak. " dedi.

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.

Atıl durumdaki Dedeman Aquapark Su Cenneti temizleniyor!

İmara aykırı olduğu gerekçesiyle 2012 yılı sonunda Dedeman Otel ile sözleşmesi feshedilerek Muratpaşa Belediyesi'ne devredilen Dedeman Aquapark Su Cenneti'nin bulunduğu bölge, belediye işçileri ve iş makinelerinin yardımıyla temizleniyor

Yozgat'a kadınlara özel termal tesis yapılacak!

Vali Yazıcı: " Sadece kadınlara özgü olacak Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi, Yozgat'a gelecek hemşehrilerimiz ve gurbetçilerimiz için önemli bir uğrak yeri olacak" dedi.

Alanyadaki Aquapark ve işyerleri ihale usulü kiraya verildi Haberi

Alanyadaki Aquapark ve işyerleri ihale usulü kiraya verildi

Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında yapıldı. Toplantı gündemine ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Yücel, “Birimlerimizden gelen dilekçeleri değerlendirerek karara bağladık. Saray Mahallesi’ndeki Aguapark ve bazı işyerleri, Kargıcak Mahallesi’ndeki açık oto pazarı ve yine Şekerhane Mahallesi Cuma Pazarında kira süreleri dolan işyerlerimizi açık artırma usulüyle kiraya verdik. İhaleler son olarak komisyonumuz tarafından incelenip karara bağlanacak. Bu ihalelerden Belediyemiz, toplam 1 milyon 842 bin 200 TL. gelir elde etti. Alınan kararların Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


AQUAPARK 1 MİLYON 505 BİN TL’YE İHALE EDİLDİ

Encümen Toplantısında kiraya verilen taşınmazlar arasında Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Aquapark ve işyerleri, en yüksek rakamı teklif eden OGM A.Ş’de ihale kaldı. İhale Komisyonu gerekli incelemeleri tamamladıktan sonra aquaparkın işletmesi netlik kazanacaktır.

Aquaparkla birlikte...