07 / 07 / 2024

Alapala Makina fabrikaları

Alapala Makina fabrikaları

Değirmen makinaları alanında dünyanın lider firmalarından Çorum merkezli Alapala Makina, dünya çapında 600’üncü anahtar teslim fabrika projesini teslim etti.

Alapala, 600’üncü fabrikayı teslim etti!

Değirmen makinaları alanında dünyanın lider firmalarından Çorum merkezli Alapala Makina, dünya çapında 600’üncü anahtar teslim fabrika projesini teslim etti.

Tibet Makina yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gençer Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Zöhre tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Gökten İş Merkezi Kadıköy'de kuruldu.

Özakyapı İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakyapı İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cumali Durmuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Özvatan İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvatan İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Vatansever tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Boyabat'ta tuğla fabrikaları ekonomik daralmadan ekileniyor!

Sinop’un Boyabat ilçesinin ekonomisine en büyük katkıyı tuğla fabrikaları yapıyor. 26 tuğla fabrikası ile toprak sanayiinde marka gücünü kabul ettiren Boyabat’ın, son dönemde yaşanan ekonomik daralmadan olumsuz etkilendiği belirtiliyor.

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aydoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hacı Salih Efendi Sokak'ta kuruldu.

Alapala Makina'nın yeni fabrikasının inşaatı 2016'da tamam!

Alapala Makina, iki yıldır planlamasını yaptığı ve Temmuz 2014 tarihinde inşaatına başladığı yeni fabrikasını ve Ar-Ge merkezini 2016 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçiriyor.

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Yılmaz, Düzgün Murat Yılmaz tarafından 26 Mart tarihinde Esenler, Menderes Mahallesi, 348. Sokak'ta kuruldu.

Alapala Makina fabrikaları Haberi

Alapala Makina fabrikaları

Dünyanın lider değirmen makinaları üreticilerinden Alapala Makina, 600’üncü anahtar teslim değirmen fabrikası projesini tamamladı. Dünyanın en büyük ikinci serbest bölgesi olan Dubai’deki Jebel Ali’de bulunan fabrika, günlük 300 ton kapasiteyle un üretimi yapıyor. Tesiste 3 ayrı kalitede un ve ayrıca kepek ile irmik üretimi yapılması planlanıyor.


Çorum’dan 100 ülkeye ihracat

Çorum merkezli Alapala Makina, 100’den fazla ülkede değirmen makinaları ve değirmen fabrikaları kuruyor. Alapala Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Görkem Alapala 600. anahtar teslimi proje için şöyle konuştu: “Sektörün lider markalarından biri olarak üretimimizin yüzde 95’ini 100’den fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Bugün de 600. fabrikayı teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyada binlerce tesiste 5 bin adet makinamız da çalışıyor. Tüm dünyada milyarlarca insanın ürettiğimiz makinalar aracılığıyla yapılan un ve un ürünlerini tüketmesi bizi...