02 / 05 / 2024

alarko 4. levent ayazağa

alarko 4. levent ayazağa

Alarko Holding bünyesindeki Alsim Alarko ile Makyol İnşaat'ın ortak girişimi olan 4. Levent - Ayazağa'da yürütülen çalışmalara Levent - Hisarüstü bağlantısı ve Sanayi - Seyranteğe ek bağlantı tüneli işleri de eklendi...

Mint Levent Olive'de hemen teslim 1+1'ler 4.5 milyon TL'ye!

Mint Levent Olive projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Mint Levet projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Alarko GYO Alarko-DİM İş Merkezi'ndeki 4 bağımsız bölümü 39.6 milyon TL'ye sattı!

Alarko GYO tarafından, Alarko-DİM İş Merkezi'nin 1-2-3-4 no.lu bağımsız bölümleri 39 milyon 640 bin Türk Lirası+KDV bedelle Sürgü Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye satıldı. 

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Alarko GYO esas sözleşmesinin 4'üncü maddesinin tadili için başvuru yaptı!

Alarko GYO'nun bağış yapabilmesi için şirket esas sözleşmesinin "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 4'üncü maddesinin tadili için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu...

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Selami-Didem Şahin Levent'teki evi için servet harcadı!

Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift evlerinin dekorasyonu için küçük bir sevet harcadı. 

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018!

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

Murat Boz Levent'ten 4 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Murat Boz'un Levent'teki bir siteden yaklaşık 4 milyon TL değerinde ev satın aldığı öğrenildi.

Nova Suites Kağıthane’de yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasının merkezi Maslak ve 4. Levent’e yakın konumuyla öne çıkan Nova Suites Kağıthane’de, kısa bir süre için indirim kampanyası gerçekleştiriliyor. 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, yüzde 20 indirim avantajı, esnek ödeme planlarıyla birlikte sunuluyor.

alarko 4. levent ayazağa Haberi

alarko 4. levent ayazağa


Alarko Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Bağlı Ortaklığımız Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. ile oluşturduğu eşit hisseli ortak girişim tarafından yapımı sürdürülen,  "İstanbul Metrosu III. Aşama 4. Levent - Ayazağa Kesimi Seyrantepe Depo Sahası ve Depo Bağlantı Hatları İkmal İnşaatı ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri" projesi kapsamına, "Levent - Hisarüstü bağlantısı ve Sanayi - Seyrantepe ek bağlantı tüneli işleri" ilave...