13 / 05 / 2024

alaşehir belediye ceza

alaşehir belediye ceza

Çevreyi kirlettiği yönünde vatandaşlardan gelen ihbar üzerine tesislerde incelemede bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 'nün, Alaşehir Belediyesi 'ne yazdığı kirlilik cezasının miktarı belli oldu.

Alaşehir Belediyesi 500 yeni konut inşa edecek!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde mülkiyeti Belediye'ye ait Çataltepe Mevkii üzerinde bulunan alanan 500 adet yeni konut inşa edilecek.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün toplanıyor. Meclis toplantısında ilave 3 gündem maddesiyle birlikte 79 madde görüşülecek.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 11 Nisan'da toplanacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 2017 yılı Mart Ayı toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında gerçekleşti. Meclis bir sonraki toplantısını 11 Nisan'da gerçekleşecek.

Manisa Alaşehir'de icradan 6.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Alaşehir İcra Dairesi, Manisa Alaşehir'deki 3 arsayı ve 2 binayı 6 milyon 329 bin 700 TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Binası depreme dayanıksız mı?

Depreme dayanıklılığın tartışıldığı İzmir’de, Büyükşehir Belediye Binası’nı taşıyan kazıkların kırık olduğu iddia edildi

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirdiğiı Yeni Otobüs Terminali’nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de hazır bulundu.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir’de gençliğin prestij eğitim mekanı olacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Alaşehir Yeni Otobüs Terminali'nde çalışmalar tam gaz!

Şehre değer katan dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımına başladığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

alaşehir belediye ceza Haberi

alaşehir belediye ceza


Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Alaşehir Belediyesi Asfalt Plent Tesisleri'nin bacasından çıkan gaz ve dumanın çevreyi kirlettiği gerekçesiyle, belediyeye 40 bin 630 lira tutarında ceza kesti. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, çevre kirliliği konusunda Manisa'da belediyelere göz açtırmıyor. Çevreyi kirlettiği yönünde vatandaşlardan gelen ihbar üzerine tesislerde incelemede bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün, Alaşehir Belediyesi'ne yazdığı kirlilik cezasının miktarı belli oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Alaşehir Belediyesi Asfalt Plent Tesisleri bacasından çıkan gaz ve dumanın çevreyi kirlettiği gerekçesiyle belediyeye 40 bin 630 lira tutarında ceza kesti.


'Tesis kapanabilir'

Tesislerden çıkan ve özellikle gündüz saatlerinde daha belirgin olan dumanlar, tesislere yakın yerlerde daha etkili olmuş, bacalardan yayılan dumanların önlenmesi için filtre takılmasını isteyen vatandaşlar bu yönde ilgilileri göreve davet etmişti....