18 / 05 / 2024

alaşehir itfaiye müfrezesi

alaşehir itfaiye müfrezesi

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde yeni itfaiye müfrezeleri kurmaya devam ediyor

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfrezesi binasının inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir İtfaiye Terminal Müfrezesi inşa ediyor.

Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'ye yeni bir itfaiye müfreze binası kazandırıyor.

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.

Kocaeli Karamürsel’e itfaiye müfreze binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e itfaiye müfreze binası inşa ediyor.

İzmit’e modern itfaiye müfrezesi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehir İçi Otobüsleri Doğu Terminali içinde itfaiye müfreze binası inşa ediyor.

alaşehir itfaiye müfrezesi Haberi

alaşehir itfaiye müfrezesi


Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde yeni itfaiye müfrezeleri kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde müfreze kurmak için temel attı. Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeyde tutmak amacıyla oluşturulan müfreze, 7 gün 24 saat bölgenin hizmetinde olacak

İtfaiyenin vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül,” Alaşehir Yeşilyurt Mahallesi’nde ikinci müfreze için temel atıldı. Bölgedeki mahallelere daha hızlı ulaşabileceğiz. İlçemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olsun” dedi.



Manisa Büyükşehir...