27 / 04 / 2024

alaşehir yeni otobüs terminali

alaşehir yeni otobüs terminali

Şehre değer katan dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımına başladığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Dev projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul'a 125 yeni otobüs geliyor! 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak! 

İBB ve İETT, yaklaşık 850 milyon TL'lik öz kaynakla İstanbul’a 125 yeni otobüs getiriyor. Söz konusu otobüsler 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak. 

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesi kamu yararı için iptal edildi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İSMEK 22. Yıl Genel Sergi ve Festivali’nde yeni havalimanı hakkında konuştu. Uysal, havalimanının otobüs ihalesinin kamu yararı için iptal edildiğini açıkladı.

İBB'den Yeni Havalimanı otobüs ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenen “Hedef 2023 Büyük Türkiye" zirvesinde konuştu. Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı'nın otobüs ihalesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Otobüs A.Ş. kazandı!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan İstanbul Yeni Havalimanı Toplu Ulaşım İhalesi'ni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı...

Ordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, otobüs terminalindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Alaşehir Belediyesi 500 yeni konut inşa edecek!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde mülkiyeti Belediye'ye ait Çataltepe Mevkii üzerinde bulunan alanan 500 adet yeni konut inşa edilecek.

alaşehir yeni otobüs terminali Haberi

alaşehir yeni otobüs terminali


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de temeli attığı dev yatırımlardan biri olan Yeni Otobüs Terminal Binası’nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Geçtiğimiz Nisan ayında temeli atılan otoparkta kaba inşaatta çalışmalarının sorunsuz devam ettiğinin altını çizen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde  il genelinde şehre değer katan dev yatırımları bir bir hayata geçiyoruz. Bu kapsamda Alaşehir ilçemizde de geçtiğimiz Nisan ayında temeli atılan modern otoparkta çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürüyor. Büyüyen ve gelişen Alaşehir’imiz de vatandaşlarımızın daha hızlı ve konforlu seyahat etmelerine olanak sağlayacak Yeni Otobüs Terminalinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir...