30 / 04 / 2024

Alavista Evleri satışları

Alavista Evleri satışları

Alavista Evleri' nde satışlar devam ediyor. T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirtiyor.

Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor!

T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirterek, "Alavista Evleri'ni tasarlarken yerel mimariye uyumlu olmasına özen gösterdik" dedi.

Natura Teras Evleri satışta! Yeni proje! 

Natura Teras Evleri projesinde konut satışları başladı. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Peki Natura Teras Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Natura Teras Evleri ile ilgili merak edilenler... 

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi!

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yükselen projede 498 daire ve 19 bağımsız ticari ünite mevcut.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor!

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor. Beykent Locca projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar hemen teslim daire seçenekleri sunuluyor...

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor!

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor. Nef Kandilli Evleri'nde teslimler Şubat 2020'de yapılıyor...

Alavista Evleri satışları Haberi

Alavista Evleri satışları

Turkos İnşaat ile T Tasarım'ın Çeşme Alaçatı'da birlikte hayata geçirdiği Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor. T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirterek, "Alavista Evleri'ni tasarlarken yerel mimariye uyumlu olmasına özen gösterdik. Alavista, terasları, ferforje motifleri, ahşap ve taş dokularıyla, özgün bir Alaçatı yorumu olarak inşa edildi. Villalar birbirinden farklı konumlandırıldığı için her villanın müstakil girişi mevcut" dedi. 



2 KATLI VİLLALAR


 Gültürk ayrıca, "Villaların havuza ulaşımı da bağımsız olacak arazinin özel konumundan dolayı her villa, Alaçatı manzarasına sahip. 3 bin metrekarelik alanda konumlanan Alavista Evleri'ni, 2 katlı ve 160 metrekare olarak inşa ettik. Alavista Evleri'nin fark yaratan bir başka özelliği de doğadan nesneleri temsil eden, her villa için ayrı renkte...