27 / 04 / 2024

Albaraka Türk finansman

Albaraka Türk finansman

Albaraka Türk, Türkiye’den konut, arsa ve iş yeri satın alınmasına destek olmak amacıyla "Yabancıya Konut Finansmanı", "Yabancıya Arsa Finansmanı" ve "Yabancıya İş yeri Finansmanı" ürünlerini müşterilerine sunuyor.

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Albaraka Bank'tan ev almak isteyenlere finans desteği! İşte finans desteği tutar!

Ev almak isteyenlere kaçırılmaz fırsat bu kez de Albaraka’dan geldi! 1 milyona kadar destek sağlayan Albaraka, pek çok vatandaşın ev alımında yardımcı oluyor. Albaraka Türk Konut Finansmanı kapsamında sunulan bu destek ayrıca uygun faiz ve vade oranları sunuyor.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

İşte Polonya’nın ilk yüksek hızlı tramvay hattını yapacak O Türk firması!

Polonya’nın en büyük kentlerinden biri olan Krakow’un tramvay projesini Türk firması üstlendi. Projenin finansmanı ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD).

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Albaraka Türk’ten, avantajlı oranlarla konut kredisi fırsatı!

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldüren Albaraka Türk konut finansmanında yüzde 1,69 ile başlayan kâr oranları ile finansman imkânı sağlıyor.

Albaraka Türk varlık kiralama şirketi kurdu!

Albaraka Türk, kurduğu varlık kiralama şirketiyle kira sertifikası alanındaki hedeflerini büyütüyor.

Ukrayna Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy'den Türk şirketlere yatırım çağrısı!

Ukrayna-Türkiye ilişkilerini değerlendiren Ukrayna Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy yaptığı açıklamada "Daha fazla Türk şirketi bekliyoruz. Sadece devlet finansmanı olan projelere değil, özellikle bu sene devreye sokmak istediğimiz kamu-özel ortaklığı projelerinde de görmek isteriz." diye konuştu.

Albaraka Türk 2020'de 13 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Albaraka Türk, 63 adet kira sertifikası ihracı ve yaklaşık 13 milyar TL ihraç hacmi ile 2020 yılında da katılım bankacılığı sektöründe en fazla kira sertifikası ihraç eden banka oldu. 

Albaraka Türk finansman Haberi

Albaraka Türk finansman

Albaraka Türk, yabancılara yönelik konut, arsa ve iş yeri finansmanı ürünlerini müşterilerine sunuyor. 


Banka açıklamasına göre, Albaraka Türk, yatırımcılara yönelik ürünlerini çeşitlendirmeye ve çok çeşitli yatırımcı kitlesine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.


Türkiye’den konut, arsa ve iş yeri satın alınmasına destek olmak amacıyla "Yabancıya Konut Finansmanı", "Yabancıya Arsa Finansmanı" ve "Yabancıya İş yeri Finansmanı" ürünleriyle hizmet vermeye başlayan Albaraka Türk, yabancı uyruklu müşterileri için sunduğu gayrimenkul finansmanı ürünlerini yurt içinde yerleşik olması durumunda TL, yurt dışında yerleşik olması durumunda TL, dolar ve avro borçlanma imkanı sağlayacak.


Bankanın yabancı yatırımcılarına yönelik farklı çözümler üretmek için oluşturduğu konut, arsa ve iş yeri finansmanı ürünlerine yabancı uyruklular, gelir belgesi ve tapu fotokopisi ile Türkiye’de gayrimenkul alımı için...