06 / 05 / 2024

albarakatürk samsun şubesine nasıl gidilir

albarakatürk samsun şubesine nasıl gidilir

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, " Albaraka Türk büyürken Türkiye' nin değişik yerlerinde öne çıkan şehirlerde fazla şubeye ihtiyacı var " dedi...

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Ertürk İnşaat'tan 0.98 faiz oranı fırsatı!

Samsun'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ertürk İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıklayan firma, 0.98 faiz oranıyla daire sahibi olma imkanı sağlıyor.

Samsun'da konut satışları patladı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Oral, dolar birikimi yapan vatandaşların parasını Türk Lirasına çevirip daha sonra gayrimenkul aldığını ifade etti...

THK'dan Samsun'da satılık kargir bina!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kale Mahallesi'nde bulunan kargir binayı satışa çıkardı. 30 Mart 2017 Perşembe günü gerçekleşecek ihale kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Türk şirketler yurtdışında 21 spor tesisi ve stadyum işini aldı!

Adana’dan İzmir’e, Samsun’dan Mersin’e kadar ülkenin dört bir yanında açılan yeni stadyumlar sonrası, Türk müteahhitler yurtdışındaki dev stadyum projelerine de imza atmaya başladı.

Samsun'da kentsel tasarım çalışmaları başlıyor!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milli kurtuluş mücadelesinin ilk adımını attığı Samsun’da 19 Mayıs değerleri, yeni bir kentsel tasarım anlayışı ile yaşatılacak. Başkan Yılmaz, kenti 19 Mayıs değerlerini yaşatacak somut objelerle donatmayı hedefliyor.

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihi Havza mitingi öncesinde Samsun ahalisinin gizlice buluşup çetelerin saldırılarına karşı ilk direniş planlarının hazırlandığı Şeyh Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, açılıyor.

Samsun Ata Yolu 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da milli mücadeleyi başlatmak için Bandırma Vapuru'yla Samsun'a gelişinin ardından Amasya'ya giderken kullandığı 98 kilometrelik "Ata Yolu" 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı.

Atatürk'ün Havza'daki evi koruma altına alındı!

Atatürk'ün, Milli Mücadele'yi başlatmak üzere 1919'da Samsun'a çıktıktan sonra Havza'dan Amasya'ya giderken "Rum çetelerinin kendisine pusu kurduğu" istihbaratı üzerine bir gün kaldığı ev, koruma altına alındı.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Samsun Ata Yolu'nun ilk yarısı tamamlandı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için çıktığı Samsun'dan sonra devam ettiği güzergah olan "Ata Yolu"nun ilk yarısı tamamlandı.

Sinan Akçıl Samsun'dan ev alacak!

Samsun Piazza'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Samsun'dan ev almayı da düşündüğünü söyledi.

Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük!

istanbul 10.yıl Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesine Samsun'dan katılan Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek "Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük. Kente 2 milyar dolarlık yatırım hayal değil"dedi

albarakatürk samsun şubesine nasıl gidilir Haberi

albarakatürk samsun şubesine nasıl gidilir


Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, "Albaraka Türk büyürken Türkiye'nin değişik yerlerinde öne çıkan şehirlerde fazla şubeye ihtiyacı var" dedi.


Albaraka Türk Katılım Bankası'nın Samsun'daki ikinci şubesi, Tekkeköy ilçesinde törenle açıldı.


Genel Müdür Yahşi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun'da ikinci şubelerini açtıklarını belirtti. 


Samsun'da ilk şubenin açılışının üzerinden yaklaşık 25 sene geçtiğini vurgulayan Yahşi, "Bu sürede Samsun da çok şey değişti. Samsun bölgenin ticari merkezi, Bu açıdan Samsun'da daha fazla şube açmak gerekliydi. Albaraka Türk büyüyor. Albaraka Türk büyürken Türkiye'nin değişik yerlerinde öne çıkan şehirlerde fazla şubeye ihtiyacı var" dedi.


Albaraka Türk Katılım Bankası Samsun Sanayi Şubesi Müdürü Aşkın Bol ise şubenin Samsun'da açılan ikinci, Türkiye'de açılan 166'ncı şube olduğunu söyledi.


Albaraka Türk Katılım Bankası Samsun Sanayi Şubesi açılış törenine Vali Hüseyin...