28 / 04 / 2024

albatros parkına ne yapılacak

albatros parkına ne yapılacak

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer, "Büyükçekmece Albatros arazisi"nin satışıyla ilgili yazı yazdı.

Albatros Parkı'nın satılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor!

CHP’li belediyenin Büyükçekmece’deki son yeşil alanı olan Albatros Parkı'nı satmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Ertuğrul Gülsever'den Albatros Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Gülsever, "Albatros Parkı imarlı bir alan. Yeşil alanın imara açılması konusu da doğru değil. İmarlı bir alan olmasına rağmen bizim tercihimiz, imarlı da olsa yeşil alana dönüştürülmesi doğrultusundadır" dedi.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Albatros Parkı'nın satılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor!

CHP’li belediyenin Büyükçekmece’deki son yeşil alanı olan Albatros Parkı'nı satmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Konut, mağaza ve ofis alanlarına yer verilen Nurol Park Güneşli projesi 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Maçka Parkı'na ne yapılıyor?

Maçka Parkı’nda ne yapılıyor? Projenin parka etkisi ne? Vatandaşlar ne istiyor, Şehir Plancıları ne diyor? Proje sahibi İBB ağaçların kesileceği iddiasını nasıl değerlendiriyor? İBB’nin “Kesme değil nakil” dediği ağaçlar için TMMOB Orman Mühendisleri Odası nasıl bir açıklama yapıyor? İşte yanıtları.

Büyükçekmece Albatros Parkı imara mı açıldı?

Büyükçekmece'de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alanda belediyenin otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapmak istediği “Albatros Parkı”na turizm ve konut yapılmasının önünü açan imar planları onaylandı.

Büyükçekmece Albatros Parkı imar planı kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarını Cuma günü oldukça yoğun bir gündemle tamamladı. Toplantıda mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi’ne ait Albatros Parkı arazisinin imar değişikliği planı İBB Meclisi’nde kabul edildi.

Nurol Park Güneşli değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Bağcılar'daki Nurol Park Güneşli Projesine ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Albatros Parkı'nın imar planı tadilatı İBB'den döndü!

Büyükçekmece Belediyesi'nin Serdar Bilgili'nin otel projesinin arkasına takıp plan tadilatı için başvurduğu Albatros Parkı'na otel yapma girişimi İBB'den döndü .

Nurol Park Güneşli satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de bulunan proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunyor. Nurol Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

albatros parkına ne yapılacak Haberi

albatros parkına ne yapılacak

BÜYÜKÇEKMECE sahilinde yer alan ve çevrecilerin satılmaması için direndiği Albatros Parkı diye bilinen 30 dönümlük arazi satıldı.


TOKİ’nin 7 taksit ile yaptığı satış kimlere karşı mesaj içeriyor? CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat tüm konuşmalarında “Kamu arazileri peşkeş çekilemez” diyordu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu “Ellerinden gelse mezarlık alanlarını da satacaklar” demişti. CHP’li Eski Genel Sekreter Gürsel Tekin “İstanbul’un rant haritasını çıkarıp Kadir Topbaş’a göndermişti. Acaba aynı haritayı partisinin belediye başkanı Hasan Akgün’e de gönderecek mi? Bölge milletvekilleri eylemler yaptı, Dr. Ali Şeker “Albatros halkındır” dedi. Hasan Akgün’den tüm eleştirilere cevap geldi; “Satarım, sattım, oldu”. 


ANAP kökenli olan Hasan Akgün kendini parti aidiyeti içinde görmeyebilir, peki Büyükçekmece’de yerel politika yapan CHP’liler nasıl bu yetkiyi verdi?

AKP meclis üyeleri satışa ‘ret’ oyu kullandı.


Albastros’u korumak AKP’li...