02 / 05 / 2024

Albayrak Grubu projeleri

Albayrak Grubu projeleri

Somali'nin başkenti Mogadişu'daki limanın işletme sözleşmesi imza törenine Somali Limanları Bakanı Abdurrahman Muallim, Yardımcısı Cemal Buru, Albayrak Grubu yetkilileri, Türkiye' nin Modadişu büyükelçiliği yetkilileri katıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

TOKİ İzmir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği alt ve orta gelir grubu projeleri için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

Trabzon Limanı borsaya açılan ilk liman olacak!

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Doç. Dr. Ömer Bolat, Trabzon Limanı'nın 2018'in ilk halka arzı olacağını ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacağını söyledi..

Trabzon Limanı halka arz ediliyor!

Albayrak Grubu’nun 2033 yılının sonuna kadar işletme hakkına sahip olduğu Trabzon Limanı halka arz ediliyor. 

Albayrak Grubu projeleri Haberi

Albayrak Grubu projeleri

Albayrak Grubu, Mogadişu Limanı'nın 20 yıllık işletme hakkını resmen devraldı. Törende konuşma yapan Somali Limanları Bakanı Muallim, "Somali hükümeti bugün limanın işletmesini Albayrak Grubu'na resmen devretmiştir. Bu süre içinde limanın gelişerek dünya limanları seviyesine çıkmasını umut ediyoruz" dedi.


Limanda halihazırda çalışan elemanların görevlerine devam edeceğini belirten Muallim, Albayrak Grubu'nun Somali ekonomisinin kalkınmasına katkıda bulunacağını kaydetti.


Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ise Mogadişu Limanı'nı modern ekipmanlarla destekleyerek uluslararası ticaret ağını Somali'ye çekmeyi hedeflediklerini bildirdi.


Albayrak, limanın yüzde 55'lik gelirinin Somali hazinesine gideceğini, kalan kısmın ise liman hizmetlerinin geliştirilmesi için ayrılacağını ifade etti.


Yapılan anlaşma ve kar paylarıyla ilgili ayrıntılı açıklama yapılmadı.


Mogadişu Limanı merkezi hükümetin düşmesinin ardından 1991'de kapanmış, 1992'de ülkede süren iç savaş nedeniyle gönderilen BM Barış Gücü tarafından tekrar açılmış, barış...