19 / 05 / 2024

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri iletişim

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri iletişim

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Korkut tarafından kuruldu. 

Depremden sonra talep 5 kat arttı: Kule vinç yatırımcılığı yine popüler oldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin büyük yıkımlara sebep olduğu 11 şehirdeki şantiyelerde kule vince talep tam 5 kat arttı. Kule vinçlerin çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Melih karaca ve Sercan Balcı ortaklığında kuruldu.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Huri Şahin ve Muhammet Ali Birlikci ortaklığında kuruldu.

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Bilkays İnşaat Hafriyat Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilkays İnşaat Hafriyat Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bilkay ve Erdem Bilkay ortaklığında kuruldu.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Akar tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri iletişim Haberi

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri iletişim

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Korkut tarafından kuruldu. 

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İŞ MAKİNASI 1.Her nevi insan ve yük kaldırmak amaçlı sepetli sepetsiz vinç kiralamak ve her türlü kiraya vermek. 2. Her türlü iş makinası alım satımını yapmak, yurt içi ve yurt dışında bayilik almak ve bayilik vermek, şubeler açmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Alcen Vinç Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Barbaros Mh.Mor Sümbül Sk. T.Yapı Del.Pa.St.A Bl.5 A/49 A...