09 / 05 / 2024

aldem çelik endüstri sanayi ve ticaret aş

aldem çelik endüstri sanayi ve ticaret aş

Aldem Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi aranıyor...

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Seffan Budak tarafından kuruldu. 

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

MEC Makina ve Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MEC Makina ve Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Çelik tarafından kuruldu. 

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Can Sevindir Çelik tarafından kuruldu.

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Servet GYO İkitelli Çelik Endüstri Merkezi değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda İkitelli Çelik&Törün Endüstri Merkezi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Rönesans Endüstri, Rusya'da LNG Tesisi Projesi'ni inşa edecek!

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

aldem çelik endüstri sanayi ve ticaret aş Haberi

aldem çelik endüstri sanayi ve ticaret aş


Aldem Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş, uluslararası ve yurtiçi çelik inşaat projeleri ve ekipmanları yapan firmasına, projenin geliştirilmesi, tekliflerin hazırlanması, resim hazırlama, projenin takibi, şantiye ve hak ediş aşamalarında görev alacak, üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun, çelik yapılar konusunda tecrübeli, malzeme bilgisi yüksek, iyi derecede çizim programlarına hakim, ileri seviyede İngilizce bilgisine sahip, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden ya da ikamet edebilecek, askerlikle ilişiği olmayan inşaat bölüm sorumlusu arıyor.


Başvurular www.kariyer.net internet adresinden 937989 nolu ilana...