25 / 05 / 2024

Aleksander Medvedev

Aleksander Medvedev

Rus enerji şirketi Gazprom Başkan Yardımcısı Medvedev, 'Türkiye'nin Türk Akımı projesinin ikinci, üçüncü ve dördüncü etaplarının inşasından vazgeçtiği' yönündeki haberleri yalanladı.

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

Türkiye'den UNESCO'ya Ayasofya taahhüdü!

Rusya'nın UNESCO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Aleksander Kuznetsov Ayasofya ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Türkiye'nin Ayasofya'nın restorasyon çalışmalarında UNESCO ile yakın işbirliği yapmayı kabul ettiği öğrenildi.

Rusya Başbakanı'ndan müteahhitleri yakından ilgilendiren karar!

Rusya Başbakanı Medvedev müteahhitleri yakından ilgilendiren karar verdi. Kooperatif usulü pay katılım inşaat artık eskisi kadar kolay olmayacak

Akkuyu’nun inşaatı 2018’de başlayacak!

Dünya Petrol Kongresi İstanbul'da gerçekleşti. Kongrede konuşan Rusya Enerji Bakanı Aleksander Novak, Akkuyu nükleer santralinin inşaatını 2018'de başlayacağını söyledi.

Rusya ile imzalanan kararname inşaat gelirlerini artıracak!

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Türk hükümeti ile ticari ve ekonomik işbirliğinin devam etmesine yönelik kararnameyi imzaladı. Kararname sayesinde Türkiye’nin turizm ve inşaat gelirlerini artması bekleniyor.

Rusya'daki yasak Türk şirketleri listesine bir yenisi daha eklendi!

Rusya Başbakanı Medvedev'in imzaladığı Türkiye'ye ek yaptırımlar paketi uygulamaya kınuldu. Rusya'daki Türk firmaların inşaat, turizm ve otelcilik alanındaki faaliyetleri durduruldu.

Rusya’dan Türkiye’ye inşaatta yeni yaptırımlar geliyor!

Rus Kommersant gazetesi, Rusya Federasyonu Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı’nın Başbakan Dmitri Medvedev’in talimatıyla Ankara’ya yönelik yeni yaptırım planı hazırladığını yazdı.

İşte Aleksander Remizov'un tasarladığı yüzen otel!

Rus mimar Aleksander Remizov, 3-4 ay içinde inşaatı tamamlanabilecek bir otel tasarladı. Tasarladığı yüzen otelin yarısı denizin üzerinde, yarısı ise denizin altında kalıyor.

Türk Akımı ertelenecek mi?

Gazprom CEO'su Alexander Medvedev, Türk Akımı'nın başlangıç tarihinin erteleneceğini söyledi. Medvedev, projenin ilk hattının 2016 yılı sonunda devreye girmesinin planlanmış olduğunu ancak bu tarihin erteleneceğini söyledi.

Türk Akımı'nın başlangıç tarihi ertelendi!

Gazprom CEO'su Medvedev Türk Akımı projesinin başlangıç tarihinin erteleneceğini açıkladı. Medvedev, toplantıda Türk Akımı'nın ilk hattının 2016 yılı sonunda devreye girmesinin planlandığını ancak bu tarihin erteleneceğini söyledi.

Türk Akımı projesi ertelendi!

Gazprom CEO'su Alexander Medvedev, bugün yapılan toplantıda Türk Akımı projesinin başlangıç tarihinin erteleneceğini açıkladı...

Aleksander Medvedev'den Türk Akımı açıklaması!

Rus enerji şirketi Gazprom Başkan Yardımcısı Medvedev, 'Türkiye'nin Türk Akımı projesinin ikinci, üçüncü ve dördüncü etaplarının inşasından vazgeçtiği' yönündeki haberleri yalanladı.

Gazprom'dan Türk Akımı açıklaması!

Gazprom Başkan Yardımcısı Medvedev, "Biz Türk ortaklarımızla ilk önce birinci etabın belirlenmesi, diğer etapların ise sonra konuşulması konusunda anlaştık" dedi.

Aleksander Medvedev Haberi

Aleksander Medvedev

Rus enerji şirketi Gazprom Başkan Yardımcısı Aleksander Medvedev'in, "Türkiye'nin Türk Akımı projesinin ikinci, üçüncü ve dördüncü etaplarının inşasından vazgeçtiği" yönündeki haberleri yalanladığı bildirildi.


Medvedev, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin Rus doğalgazını Avrupa'ya taşıyacak Türk Akımı projesinin diğer etaplarının inşasından vazgeçtiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.


Gazprom yetkilisi, "Biz Türk ortaklarımızla ilk önce birinci etabın belirlenmesi, diğer etapların ise sonra konuşulması konusunda anlaştık. Eğer birileri bunu Türkiye'nin diğer etapların inşasından vazgeçtiği şeklinde yorumluyorsa bu doğru değil. Projenin diğer etapları Avrupa'nın talebine göre şekillenecek" dedi.


Bazı basın organlarında yer alan haberlerde, Türk Hükümetinin projenin kısıtlanması yönünde karar aldığı iddia edilmişti. Haberlerde projenin dört ayağından sadece birinin yapılacağı öne sürülmüş, bu hatla da Türkiye'nin doğalgaz ihtiyacının karşılanacağı...