18 / 05 / 2024

alemdağ caddesi metro çalışmaları

alemdağ caddesi metro çalışmaları

İstanbul Anadolu yakasındaki Alemdağ Caddesi'nin trafiğe kapatılması esnafı olumsuz etkiledi...

Ümraniye'de 22.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 112 ada 2 parselde yer alan 2 katlı çelik yapı ve 1 adet binayı 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Ormanköy Çarşı mağazaları için ön talep toplanıyor!

Anadolu Yakası’nın Bağdat Caddesi’nden sonra ikinci önemli caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde ilk planlı cadde mağaza ve dükkanları için ön talep başladı.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay 0 faiz!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler, Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında yükseliyor.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor!

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Alemdağ Caddesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Alemdağ Caddesi 28 Ocak'ta araç trafiğine kapatılacak..

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

Konaker İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konaker İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Turmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahalesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Eyya İnşaat Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyya İnşaat Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Onur Aksoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Çiftlik Sokak'ta kuruldu.

Ankara Keçiören Kazım Karabekir Caddesi'nde yollar genişliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle yıpranan Kazım Karabekir Caddesi'nde yol genişletme ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Kazım Karabekir Caddesi'nde metro çalışmaları sürüyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle yıpranan Kazım Karabekir Caddesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Üçpınar, Caddenin Ankara’nın önemli ve işlek caddelerinden biri olduğunu belirtti

Ankara Kazım Karabekir Caddesi'nde asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan Kazım Karabekir Caddesi'nde yol genişletme ve asfalt çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle caddenin bir bölümü dün saat 21.00'den itibaren trafiğe kapatıldı.

alemdağ caddesi metro çalışmaları Haberi

alemdağ caddesi metro çalışmaları
Üsküdar-Sancaktepe metro hattı çalışmaları nedeniyle 3 yıl boyunca trafiğe kapatılan İstanbul Ümraniye Alemdağ Caddesi'nin kapatılması esnafa yaramadı. Esnaf, caddenin kapatılması ile birlikte satışlarına yarı yarıya düştüğünden...