19 / 05 / 2024

Alex Kazancıyan kimdir

Alex Kazancıyan kimdir

Ak Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Alex Kazancıyan, ABD'li CBRE'nin Londra'daki ofisiyle proje ortakları ile birlikte il danışmanlık anlaşması yaparak, şirketin Türkiye rezidans ve konut pazarlama temsilciliğini aldı.

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Levent Artuk kimdir? Nereli?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Levent Artuk kimdir? Levent Artuk nerelidir? İşte yanıtı...

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Siteye ait eşyanın zarar görmesinden yönetim sorumlu mu?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde eski su boruları değiştirildi, yenileri takıldı. Eski borular hurda olarak satılmak üzere sığınağa koyuldu. Bir süre bekletildi ama geçen süre içinde eksilmiş olacağı iddiası ortaya atıldı. Böyle bir durumda sorumlu kimdir?' sorusunu yanıtladı.

Alex Kazancıyan CBRE'nin Londra'daki ofisiyle anlaşma imzaladı!

Ak Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Alex Kazancıyan, ABD'li CBRE'nin Londra'daki ofisiyle proje ortakları ile birlikte il danışmanlık anlaşması yaparak, şirketin Türkiye rezidans ve konut pazarlama temsilciliğini aldı.

Hüseyin Doğan kimdir?

Birçok sektörün yanı sıra inşaat sektöründe de hizmet veren Gürmen Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan vefat etti. Peki, Hüseyin Doğan kimdir?

Alex Kazancıyan kimdir Haberi

Alex Kazancıyan kimdir

Alex Kazancıyan, tekstil ve hazır giyim dünyasının yakından tanıdığı bir isim.  Kazancıyan Ailesi, pek çok Türk tekstil şirketinin kuruluşunda yer aldı. Kurdukları Gençler Giyim, bir döneme damgasını vurdu ve Türkiye'de giyim perakendesinin öncü  şirketlerinden oldu. 


Sanayici kimliğini bırakan Alex Kazancıyan, uzun süre hazır giyim sanayicilerine ve perakende dünyasına yönetim kurulu danışmanlıkları verdi. Son 12 yıldır da gayrimenkul alanında çözüm ortağı  olarak danışmanlık hizmeti sundu. 


Ak Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Alex Kazancıyan, sektörde yeni bir işbirliğine adım attı. Gayrimenkul yatırım ve pazarlama konularında dünyanın sayılı grupları arasında yer alan ABD'li CBRE'nin Londra'daki  ofisiyle proje ortakları ile birlikte il danışmanlık anlaşması yaparak, şirketin Türkiye rezidans ve konut  pazarlama temsilciliğini aldı. 


Kazancıyan, bu temsilcilik kapsamında, İngiltere'de ağırlıklı olarak Londra'da bitmiş, proje aşamasında ya da yeni...