06 / 05 / 2024

aleyna apartmanı fiyatlar

aleyna apartmanı fiyatlar

Beşiktaş'ta inşa edilen Aleyna Apartmanı'nda 1+1 daireler 300 bin liradan, 2+1 daireler 500 bin liradan başlıyor...

60 milyon TL olan apartman maliyeti, enflasyonla 100 milyon TL'ye yükseliyor: Konut fiyatları düşmez!

Yeni ev alacaklar ve konuta yatırım yapacaklar, fiyatların nasıl bir seyir izleyeceğini merakla araştırıyor. İnşaat Doktoru isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından 'Fiyatlar düşmez' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Peki, Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyatları ne kadar?

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti fiyatları...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları geçtiğimiz gün itibarıyla Resmi Gazete’de yayımladı. Peki, apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyetleri yükseldi mi? İşte apartman inşaatı maliyeti 2023 senesi...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti fiyatları...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 fiyatları bugün itibarıyla Resmi Gazete’de yayımladı. Peki apartman inşaatı maliyeti 2023 ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyetleri arttı mı? İşte apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı...

Ankara Açelya Apartmanı bölgesinde kira fiyatları arttı!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Açelya Apartmanı temeli kayması nedeniyle tahliye edilmişti. Apartmanda yaşayanların evsiz kalması bölgedeki fırsatçıları harekete geçirdi. Evlerini kiraya veren ev sahipleri kiralara 500 TL zam yaptı. 

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 2+1'ler 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı, Ekşioğlu inşaat tarafından Antalya Kepez Ulus mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projelerde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor. 

Demirland Korman Apartmanı fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen Demirland Korman Apartmanı'nda 39 adet daire bulunuyor. Proje 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. İşte Demirland Korman Apartmanı fiyatları..

Demirland Sefa Apartmanı fiyatları!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu konut projelerini Demirland İnşaat adı altında hayata geçiriyor. Demirland İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası'nda bir çok projesi bulunuyor. 

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

Excellence Koşuyolu Suryapı konut fiyatları!

Dört adet apartman ve bir adet rezidans bloğu olarak hayata geçirilen Excellence projesi, İstanbul Anadolu Yakası Koşuyolu'da inşa ediliyor. Projede fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 12 adet dairenin yer aldığı Bakırköy Sahil Apartmanı'nda teslimler hemen yapılıyor. Proje Zaman & Mekan Yapı imzasıyla yükseliyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 750 bin TL'ye 3+1!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor. Projede fiyatlar daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 750 bin TL'ye 3+1!

Bakırköy sahilde Zaman & Mekan Yapı imzası ile inşa edilen Sahil Apartmanı'nda fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor, projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon daire tipleri yer alıyor.

aleyna apartmanı fiyatlar Haberi

aleyna apartmanı fiyatlar

Haliloğulları İnşaat tarafından Beşiktaş'ta hayata geçirilen Aleyna Apartmanı, 1.350 metrekare alanda yükseliyor. 5 katlı tek blok halinde inşa edilen Aleyna Apartmanı'nda 9 daire yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 1 adet 5+1 dubleksten meydana geliyor.



Aleyna Apartmanı'nda teslimler 4 ay sonra yapılıyor. Ödemelerde banka kredili yapılabiliyor. Aleyna Apartmanı Beşiktaş Akaretler'de yer alıyor.