08 / 05 / 2024

Aleyna Tilkinin ailesine aldığı ev

Aleyna Tilkinin ailesine aldığı ev

‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla 2016’da Türkiye’nin gündemine oturan 16 yaşındaki Aleyna Tilki ailesinin de yüzünü güldürdü. 5 ay içinde kazandığı paralarla anne ve babası Havva-Mehmet Tilki’ye, İstanbul Pendik’te deniz manzaralı bir rezidanstan daire aldı.

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Aleyna Tilki'nin Londra'da ödediği kira gündem oldu! 

Londra'ya yerleşen şarkıcı Aleyna Tilki, eşyalı evine ödediği kira ile gündem oldu.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Aleyna Tilki gayrimenkul servetini açıkladı!

Yeni parçasıyla dünyaya açılan şarkıcı Aleyna Tilki merak edilen serveti hakkında açıklama yaptı. Şarkıcı İngiltere ve Amerika'da evi olduğunu dile getirdi.

Aleyna Tilki Acarkent’e taşındı!

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden taşındı. 

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

Aleyna Tilki'nin lüks evine anneden onay!

Bir yıl Los Angeles’ta yaşayacak Aleyna Tilki’nin tuttuğu lüks eve aylık 14 bin dolar (82 bin TL) vermesine anne Havva Öztel onay verdi.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Aleyna Tilki Amerika'da ev arıyor!

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren Aleyna Tilki bir aile dostlarının yanında kalıyor. Tilki kendisine kiralık ev bakmaya başladı.

Aleyna Tilki babasına Kalamış’ta dükkan açtı!

Genç yaşında büyük üne kavuşan Aleyna Tilki, 300 bin TL harcayarak babası Mehmet Tilki’ye Kalamış’ta çiçekçi dükkanı açtı.

Aleyna Tilki kazancını gayrimenküle yatırdı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki rol aldığı reklam filmlerinden elde ettiği gelirle gayrimenkul satın aldı. Rol aldığı dondurma reklamı filminden 1.5 milyon TL alan şarkıcı, bir jean markasından ise 2 milyon TL almıştı.

Aleyna Tilkinin ailesine aldığı ev Haberi

Aleyna Tilkinin ailesine aldığı ev


‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla 2016’da Türkiye’nin gündemine oturan 16 yaşındaki Aleyna Tilki ailesinin de yüzünü güldürdü. 5 ay içinde kazandığı paralarla anne ve babası Havva-Mehmet Tilki’ye, İstanbul Pendik’te deniz manzaralı bir rezidanstan daire aldı.


 Banka kredisi kullanan Tilki Ailesi 750 bin liraya ev sahibi oldu. Aleyna tapunun annesinin üzerine yapılmasını istedi.


İŞTE SAHNE FİYATI


Türkiye'de içkili yerlerde sahneye çıkması yasaklanan Aleyna Tilki sadece halk konseri verebiliyor. Organizasyonun büyüklüğüne göre 20-30 bin TL arasında kazanıyor. Buna karşı Avrupa’daki bazı gece kulüplerinde sahneye çıkıp 45 bin TL’ye program yapıyor. Aleyna en son yılbaşı gecesi Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de konser verdi. Bir saatte 50 bin TL...