25 / 08 / 2024

Alfa Prefabrike markası

Alfa Prefabrike markası

Beton ve konvansiyonel inşaat alanında faaliyet gösteren Alfa Prefabrik, tek veya çok katlı her türlü yapının proje hazırlanması sürecinden başlayarak anahtar teslimine uzanan bütün aşamalarında yatırımcılara hizmet veriyor.

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Alfa, prefabrike yapılarda ara katlı hizmet de sağlıyor!

Ön germeli elemanlardan oluşan tek veya çok ara katlı yapıların üretim ve montajını yapan Alfa Prefabrike, yıllık 225 bin metrekare prefabrike sanayi yapıları ve 50 bin metrekare ara katlı sanayi yapıları üretiyor.

NGSTYLE markası yurtdışında mağazalaşacak!

Tekstil sektöründeki 20 yıllık tecrübesini girişimci ruhuyla birleştirerek 2003 yılında yarattığı NGSTYLE markasını bugün dokuz mağazalı bir zincire dönüştüren Nazlı Gürer Aldıkaçtı, yurtdışına açılmaya hazırlanıyor. Hedefte Fransa ve Katar var.

Alfemo Kids & Teens markası ile çocuk mobilyası üretiyor!

Alfemo, Kids & Teens markası ile üretimini yaptığı çocuk, genç ve bebek mobilya koleksiyonlarını yurtdışından sonra yurtiçinde de büyütme ve bayilik verme kararı aldı..

Mar Yapı yeni projesi için Yoo markası ile anlaştı!

YOO markası, Mar Yapı'nın Güneşli'deki Âla olarak bilinen projesiyle bir araya geldi. 2015 yılında yapımına başlanacak olan projenin adı 'G - yoo inspired by Starck' olacak.

Mar Yapı ile Yoo markası G - yoo inspired by Starck projesini hayata geçirecek!

Yoo markası, Mar Yapı'nın Güneşli'deki Âla olarak bilinen projesiyle bir araya geldi. 2015 yılında yapımına başlanacak projenin adı 'G - yoo inspired by Starck' olacak.

Dubai Emiri, 5 yıldızlı otelcilik markasını Mehmet Balçık'a emanet etti!

Turizmde küresel marka oluşturmak için düğmeye basan Dubai Emiri Al Maktoum, yeni bir zincir kurdu. Emir, Venu adını verdiği 5 yıldızlı otelcilik markasını büyütme görevini Türk turizmci Mehmet Balçık'a emanet etti...

Marmara Park AVM Alfa Romeo Giulietta çekiliş sonuçları!

Marmarapark AVM çekiliş kampanyası 16 Ekim tarihli çekiliş sonucu açıklandı mı? Marmara Park AVM Alfa Romeo Giulietta çekilişinin sonucu nerede? Marmara Park AVM Alfa çekilişinde Romeo Giulietta kime çıktı?

Atay Prefabrike İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atay Prefabrike İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Ali Kulaksızoğlu, Nihat Haluk Bilge, Ahmet Ata Kulaksızoğlu tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Sinpaş Yapı markasını Denizli'ye taşıyor!

Sinpaş Yapı iştiraklerinden Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, "Sinpaş olarak, bugün de yeni markalarımızı lanse etmeye devam ediyoruz" dedi. Sinpaş Yapı markasını Denizli'ye taşıyor...

Türkiye Markası çalışmaları tamamlandı!

TİM'den yapılan açıklamaya göre, Türk sanayiini yurt dışında üst düzeyde temsil etmek ve "Türk Malı" algısını yükseltmek amacıyla Ekonomi Bakanlığı ve TİM koordinasyonu ile başlatılan "Türkiye Markası" çalışmalarında sona gelindi.

Emay İnşaat, Hilton markasını İstanbul Anadolu yakasına taşıdı!

Emay İnşaat, Hilton ' u Anadolu'ya taşıdı. Hilton Hotels & Resorts markasının İstanbul Anadolu yakasındaki otellerinin ilki olan Hilton İstanbul Kozyatağı ' nın açılışı gerçekleşti...

Ons İncek Residence dünya sıralamasında bir Türk markası!

Türkiye'de ilk kez Akıllı Ev Sisteminin sesli komut sistemi ile çalışacağı ONS İncek Residence, Akıllıevimons hastagi ile twitter gündemine oturdu.Ons İncek Residence dünya sıralamasında bir Türk markası...

Alfa Prefabrike markası Haberi

Alfa Prefabrike markası



Beton ve konvansiyonel inşaat alanında faaliyet gösteren Alfa Prefabrik, tek veya çok katlı her türlü yapının proje hazırlanması sürecinden başlayarak anahtar teslimine uzanan bütün aşamalarında yatırımcılara hizmet veriyor. Yıllık 225 bin metrekare prefabrike sanayi yapan, 50 bin metrekare ara katlı sanayi yapılan ürettiklerini söyleyen Alfa Prefabrike Beton ve Çelik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Argın, "Kayseri ve civan illere ürünlerimizi gönderiyoruz. Her yıl kalıp ve teknolojik ekipman yatırımı yapıyoruz" dedi. Argon, önceliklerini güvenli ve uzun ömürlü yapılar üretmek olduğunu söyledi. 


Prefabrike betonarme yapılarda öngerme tekniklerini kullandıklarını anlatan Alfa Prefabrike Beton ve Çelik Yapı Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Argın, 10 metre açıklıktan başlayarak 26.5 metreye kadar olan her açıklıktaki prefabrike betonarme yapıyı üretip montajını yaptıklarım kaydetti. Argm, "Ülkemizde endüstriyel tesislerin yaklaşık...