18 / 05 / 2024

Alfemo 2015 ödül

Alfemo 2015 ödül

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, tasarımın sektörün gelişimi için en önemli lokomotif güç olduğu bilinciyle bu yönde yapılan faaliyetleri ve genç tasarımcıları desteklemeyi; misyonunun bir parçası olarak görmektedir.

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Özak GYO faaliyet raporuna ARC Awards'tan ödül!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 2015 yılı faaliyet raporu, ABD merkezli ARC Awards'tan bronz ödüle layık görüldü. İşte o haber...

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Şişecam'a İhracat Şampiyonu ödülü!

Şişecam Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 2015 yılında ihracat lideri olarak ödüle layık görüldü.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Akiş GYO ve Akbatı AVYM'ye toplam 15 ödül!

Her yıl yaratıcı alanlarda ödüllerin dağıtıldığı uluslararası Hermes Creative Awards’tan, Akiş GYO ‘’Yaşam Akademisi’’ projesi ile 4, Akbatı AVYM ise 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli projelerle 11 ödüle layık görüldü.

Coldwell Banker, 2015 yılı ödüllerini açıkladı!

Coldwell Banker Artemis, dört bin ofis orasında dünya birinciliğini elde ederek Uluslararası Küre Ödülü'nü Bodrum'a getirdi. Artemis Türkiye'nin de gururu oldu.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı. En yüksek kira değeri geçen dönem ile aynı olarak Levent-Etiler bölgesinde 47 ABD dolar/metrekare/ay seviyesinde kaldı.

Danfoss, 2015 yılında yüzde 11 oranında büyüdü!

Danfoss, “2015 Yılı Faaliyet Raporu”nu açıkladı. Rapora göre Danfoss, 2015 yılında toplam satışlarını yüzde 11, net karını ise yüzde 13 oranında artırdı.

Özderici GYO 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı hesap Dönemine ait Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak düzenlenmiş finansal tablolarını yayınladı.

Alfemo 2015 ödül Haberi

Alfemo 2015 ödül


Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, tasarımın sektörün gelişimi için en önemli lokomotif güç olduğu bilinciyle bu yönde yapılan faaliyetleri ve genç tasarımcıları desteklemeyi; misyonunun bir parçası olarak görmektedir.


Mobilya tasarımının dinamiğinde, fark yaratarak benzersiz ve aynı zamanda hedef kitleye uygun; sürdürülebilir ve kabul edilir ürünler ortaya koyabilmek vardır. Alfemo, sektöre bu bakış açısına sahip kadrolar kazandırmak konusunda iç faaliyetlerini sürdürmekte ve Türkiye’de bu amaca uygun projeleri destekleyip gelişimine katkıda bulunmaktadır.


Bu çabaların bir sonucu olarak marka, geçtiğimiz günlerde Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından Türkiye’de mobilya tasarımı ve sektörünü sağlıklı bir çizgiye oturtmak, uluslar arası platformlarda yer edinebilmesini sağlamak özgün tasarım fikirlerinin yaratımına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na yaptığı katkılar dolayısıyla...