03 / 05 / 2024

Alfemo bakü mağaza

Alfemo bakü mağaza

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

DeFacto, Azerbaycan Bakü’de mağaza açtı!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yurt içindeki ve yurt dışındaki yatırımlarını sürdüren DeFacto, Gürcistan’dan sonra Azerbaycan pazarına da girerek hizmet verdiği ülke sayısını 10’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını 43’e çıkardı.

Gratis 2015 yılında 103 mağaza açtı!

DEMİR Sabancı’nın kurduğu kişisel bakım zinciri Gratis, 300’üncü mağazasını açtı. Büyüyen hizmet ağı ve mağaza sayısı ile bu alanda sektör lideri olan Gratis, sadece bu yıl 103 mağaza açtı.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Alfemo Elazığ ve Malatya'da 2 mağaza açtı!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Alfemo 2015'te 41 mağaza açtı!

Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı.

Alfemo, 4 ayda 41 mağaza birden açtı!

Bu yılın ilk 4 ayında mağaza atağına girişen Alfemo, yurt içinde 25, yurt dışında 16 konsept mağazayı hayata geçirdi. Firma, bebek ve çocuk koleksiyonuna yöneldi.

Alfemo 41 mağaza açarak rekor kırdı!

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Alfemo Arabistan’da 3 mağaza açıyor!

Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, dünya pazarında hızla büyümesini sürdürüyor. Alfemo son olarak Suudi Arabistan’da 3 mağaza birden açtı.

Alfemo Arabistan’da 3 mağaza birden açtı!

Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, dünya pazarında hızla büyümesini sürdürüyor. Alfemo son olarak Suudi Arabistan’da 3 mağaza birden açtı.

Alfemo'dan Beyrut'a konsept mağaza!

Mobilya pazarının lider oyuncularından olan Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'un mobilya ticaret merkezi Mekalles 'te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası 'nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı!

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı. Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası’nın açılışını yaptı.

Alfemo bakü mağaza Haberi

Alfemo bakü mağaza

Alfemo açıklamasına göre, Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi. Bakü'nün mobilya ticareti açısından en önemli noktası olan Babek Caddesi'nde yer alan 4 katlı Alfemo mağazasında, tasarım ürünü mobilya koleksiyonunun yanı sıra Kids Teens markalı bebek, çocuk ve genç mobilya koleksiyonu da yer alıyor.


Alfemo, Orta Asya'daki mağaza sayısını da artırmaya devam ediyor. Kazakistan ve Özbekistan'da hizmet veren Alfemo'nun Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Gürcistan ve Moğolistan mağazalarının hazırlıkları sürüyor. Alfemo, 2016 sonuna kadar 4'ü Kazakistan'da olmak üzere toplam 8 mağaza ile Orta Asya'da faaliyet göstermeyi hedefliyor.


AA


Haber PR şirketi tarafın şu şekilde yayınlandı;


Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, her kıtada  büyümeyi sürdürüyor. Orta Asya’daki mağaza sayısını hızla artıran markanın Azerbaycan’ın...