01 / 05 / 2024

Alfemo Elazığ mağazası nerede

Alfemo Elazığ mağazası nerede

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Alfemo 45.mağazasını Diyarbakır'a açtı!

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Alfemo'dan Beyrut'a konsept mağaza!

Mobilya pazarının lider oyuncularından olan Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'un mobilya ticaret merkezi Mekalles 'te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası 'nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı!

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı. Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası’nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut’ta mağaza açtı!

ALFEMO, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası açtı. Alfemo yurtdışı büyüme stratejisinde hızla ilerliyor.

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

English Home, 200'üncü mağazasını Rings AVM'de açtı!

English Home, 200'üncü mağazasını İstanbul'da Rings AVM'de açtı. Marka yıl sonuna kadar yurt içinde İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, İzmit ve Elazığ'da 15, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya'da 10 mağaza açmayı planlıyor...

Alfemo, Mısır'da üçüncü mağazasını açtı!

Alfemo, Mısır'da Mohandeseen ve El Nozha'daki teşhir mağazalarının ardından üçüncü ve en büyük konsept mağazasını başşehirKahire'de, dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran City Stars MalVda hizmete açtı.

Alfemo Mısır’da 3. mağazasını açtı!

Alfemo 3. ve en büyük konsept mağazasını başkent Kahire’de dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran ve Kahire’nin en gözde alışveriş merkezi olan “City Stars Mall”da hizmete açtı.

Alfemo, Avrupa’daki büyümesini İngiltere’de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo Avrupa’daki büyümesini 2013 yılında Türkiye mobilya ihracatında 9. sırada yer alan İngiltere’ de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor.

Alfemo, Londra’da ilk mağazasını açtı!

Dünyanın atmış farklı ülkesine ihracat yapan Alfemo Mobilya İngiltere'nin başkenti Londra’daki ilk mağazasını Tottenham bölgesinde hizmete açtı. Alfemo, Londra’da ünlü futbol kulüplerinden Tottenham’a komşu oldu...

Alfemo Elazığ mağazası nerede Haberi

Alfemo Elazığ mağazası nerede

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Malatya Alfemo mağazasının açılış töreninde; Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu başta olmak üzere Alfemo üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Yeşilyurt Kaymakamı, Esnaf ve Odalar Başkanı, Yeşilyurt eski belediye başkanı  hazır bulundu.  Açılışa özel ekstra indirim fırsatı sunan mağazaya, Malatyalıların ilgisi de ilk günden oldukça yoğundu. 


Alfemo’nun hızla büyüyen Bebek&Çocuk&Genç Mobilya markası Kids&Teens’in sayısı hızla artan mağazalarına Elazığ’da bir yenisi eklendi. Kids &Teens Elazığ’ın açılışı saat 16.30'da Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ milletvekilleri ve kentin ileri gelenleri ile Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu başta olmak üzere Alfemo üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Mağazada açılışa özel bir kampanya ile...